Livet med en hockeyspiller:

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Det er en del folk jeg ikke skjønner meg på. Som for eksempel folk som sitter og tekster mens de kjører bil, folk som ikke gjør rent i do etter at de har gjort bare det ene og det andre der og folk som liker å klemme på kviser. Ja, også har jeg aldri skjønt meg på jenter som har “er du hockeyspiller er det et pluss” i bioen sin på Tinder og som drar på kamper for å jåle seg til og i håp om at man skal være så heldig å bli kjæreste med en av gutta. Eller ligge da, først og fremst.

For eksempel. Det høres kanskje sprøtt ut, men det er mange av de. Det som er bra er jo at tilskuertallene øker og det som er kjipt er at sannsynligheten for å bli sett dessverre er minimal, men det er samma for meg si. Heia, heia!

Men jeg tenkte jeg skulle presentere litt hvordan det faktisk er å være sammen med en toppidrettsutøver, eller ishockeyspiller da – For å væra presis.

Det er nemlig svært innholdsrikt. Morsomt. Frustrerende. Slitsomt. Irriterende. Gøy.

Sa jeg frustrerende?

Uansett! Her kommer det er lite utdrag fra livet med en hockeyspiller. OG! Jeg har ikke inkludert illeluktende hender, store, svette og enda mer illeluktende bagger og matbudsjettet. Bare så du veit det. 

Det er mye nattlig aktivitet:

Man må bare finne seg i at man ofte er en god plass nr. 2…:

… Og at man får hockey slengt i fleisen hvor enn man snur seg! Selv i sin egen bil:

Hockeykøller også. De er liksom over alt.

Jeg mener faktisk overalt.

Det er mye knall, fall og harde tak, og mye man må finne seg i. Mista han en tann nå, eller gikk det bra egentlig?

Det er også mye tid alene som betyr mye kvalitetstid og mye tid til å gjøre alt det han liksom ikke har tid til.

Ingen kommentar, men om du føler deg truffet – Skjerpings:

Nevnte jeg at det er mye venting? Jeg har regnet ut at jeg tilsammen har ventet 22 timer på at han skal bli ferdig i dopingkontroll.

Heldigvis så er det jo veldig mye gøy også:

… Og slitsomt. Spesielt når ferie for meg er solseng, bading og litt mer solseng. For visse andre betyr det trening, trening og enda litt mer trening:

… Man tar den kvalitetstiden man kan få – Ikke sant….

Men jeg trives jo også, selv om jeg har blitt ganske så miljøskada:

😉😉

7 kommentarer

7 thoughts on “Livet med en hockeyspiller:

  1. Haha, kunne definivt relatere til noe av dette! Min mann spilte tidligere for Tønsberg Vikings og jeg husker spesielt treningsbagger og hender som luktet helt jævlig (vet faktisk ikke hva jeg kan sammeligne det med).. Og venting, venting, venting. De første par årene vi datet, satt jeg pent plantet på benken og heiet på han, til tross for at jeg hatet alt som het sport, hehe.. men stoltheten var nemlig til stede, for han var så flink! 🌸😊

  2. Kult innlegg! Men assa hvorfor poster du så mange innlegg om igjen? Dette + flere andre har du jo posta før!?

    1. Det ble postet for en måned siden, men det ble tatt vekk fordi det gikk under radaren pga innlegget som gikk viralt – Så oppdaterte det og la det ut nå i stedet 🙂

  3. Å, skjønner 😊 Var ikke ment å værr frekk altså, ser nå at det vsr litt frekt. Stå på Martine, U Go Girl! 🥰

  4. Haha, ååh. Føler’n! Her i i huset er det mye rare rutiner som måå følges, ellers går kampen dårlig og det blir ingen mål. Haha, huff. 🤩 Hardt å være hockeyspiller, si.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *