Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

God tirsdag💛

✗ Jeg kjente nesten ikke igjen meg sjæl når jeg skrolla i kamerarullen på jakt etter noen bloggvennlige bilder. Som den gode bloggeren og turisten jeg er, så tok jeg minimalt med bilder i helgen og jeg skal skjerpe meg. Jada, veit jeg sier det hver gang. Kan by på dette bildet der jeg hadde vært våken siden 03.30 og var relativt seig i øynene👋🏻

✗ Jeg husker veldig godt da jeg fikk beskjed om at jeg var heldig om jeg noen gang kom til å kunne løpe ordentlig igjen da jeg ødela ankelen for fire år siden. Jeg hadde panikk for at muligheten løp fra meg da jeg røk tre av leddbåndene i ankelen på nytt i høst. Men vet dere hva? Jeg har en gang i uka siden vi ønsket 2020 velkommen runda én mil på mølla. Det kaller jeg en seier. En skikkelig seier.

✗ Er jeg den eneste som føler at ukene i 2020 bare flyr avgårde? Jeg veit at mange syntes januar varte i en liten evighet, men jeg føler at jeg nettopp var i Sverige og feiret nyttårsaften jeg. Nå er det plutselig ikke så lenge til mars liksom. Det fine er at sommeren nærmer seg sakte men sikkert, og SOM jeg gleder meg!

✗ Det er så mange anledninger om dagen. Morsdag, valentines, bursdagen til pappa, 5 års jubileum med C nærmer seg, bursdagen til lillesøs nærmer seg, og jeg har helt sikkert glemt noe i farta. Jeg syntes nettopp at jeg svidde av en formue på julegaver jeg.

✗ Jeg er i skikkelig ryddemodus om dagen. Jeg rydder hjemme, rydder i meg selv og rydder i vennelista mi på Facebook. Jeg hadde en periode der jeg bare godtok alt og alle uten å tenke meg om, og det har egentlig irritert meg siden. Det er jo superhyggelig at folk gifter seg, får barn eller spiser noe godt til middag og det er kjipt at folk brekker benet, men det blir litt vanskelig å engasjere seg i tusenvis av mennesker jeg ikke har litt peiling på hvem er en gang.

✗ Jeg måtte le da jeg skulle fly fra Wien til Oslo på søndag. Når vi skulle ombord på flyet fikk vi klar og tydelig beskjed om at det var gruppe 1, altså de med business class som skulle gå ombord først. Det sto tre skilt, pluss at de leste det opp høyt flere ganger. Allikevel telte jeg 15 stykker som tuslet bort for å få billetten sin skannet, uten å ha business class. Hver gang pep det høyt og flaut, og de ansatte måtte be de gå bakerst i køen. Det er liksom greit om det er et par stykker som ikke har fått det med seg, men det får jo være grenser, haha! Er det fordi vi er så griske og vil ha det beste først eller hva er greia?

✗ Jeg gir ikke slipp på flyturen helt enda. Jeg tror nemlig muligens at grunnen til at folk nærmest kjempet seg fremst i køen når vi skulle gå ombord på flyet var fordi flyet var stappings, og fordi vi hadde fått streng beskjed om håndbagasje og at noen måtte ha den mellom bena. Det er det jo ingen som er keene på, ikke sant. Det ironiske er når folk stapper jakkene sine opp i hattehyllene så de tar to plasser, bare fordi de tenker på seg sjæl. Jakka di klarer du å ha mellom bena liksom. Da han ene som jobbet på flyet begynte å spørre hvem som eide noen av jakkene var det heller ingen som svarte, og alle latet som ingenting. Altså😂

✗ La meg konkludere med en ting: Jeg ser faktisk ingen grunner til å ta solarium lenger. Det finnes så mange gode selvbruningskremer, sprayer og mousser, som gjør at du slipper å bli solbrent, at du slipper å bli syk og som gjør det minst like brun og fresh!

✗ Hvorfor er det så mange som snuser som ikke klarer å kaste snusen sin i søpla og som MÅ kaste den på bakken?

✗ Nå skal jeg lage litt mat. C er ikke hjemme før om et par timer, og i dag blir det speltlomper, med karbonadekjøttdeig og ost til middag/kveldsmat. Superenkelt, sunt og godt! Man kan bruke hva man vil som fyll, så det duger om du spiser kjøtt eller ei. Lag salat ved siden av om du vil eller wokgrønnsaker som også er veldig godt!

Jeg håper dagen din har vært fin. I morgen er det lillelørdag!

Klem fra meg ❤️

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

  1. Hei! Kan du tipse om hvilke selvbruningsprodukter du liker best? Jeg har aldri prøvd det før😅 Men kunne godt tenke meg å få litt farge når jeg føler for det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *