Alle gode ting er tre…

Categories TIPS!

Reklame | Sinful

Alle gode ting har både vært én og to de to siste årene, og forhåpentligvis er alle gode ting tre i år. Hæ, tenker kanskje du nå. Vel, ikke om du har gjort som oss og gjort det til et fast (gøyalt og deilig) desember rituale å shoppe Sinful sin(e) julekalender(e) proppfulle av favoritter og bestselgere som sørger for bjelleklang in real life og stjerner i øya bokstavelig talt. HAHA! Tja, egentlig året rundt, med tanke på at produktene lever mye lenger enn desember – Men det er liksom noe veldig spennende og gøy med å ha en julekalender, faktisk Nordens mest populære julekalender for voksne, full av gøy!

For hvorfor snakker jeg om julekalender allerede i oktober? Det er fordi det er et begrenset antall hvert bidige år og fordi det er en fryd å få den hjem! Ja, og fordi det er noe ekstra spennende med å glede seg til 1.desember og til luke én. Både om man er alene, men også som par. Det gjør liksom noe med sp(t)enningen. 

Vi har sikret oss en utgave i år også, for tredje året på rad, og jeg hamrer egentlig løs her for å oppfordre deg til det samme. Ikke bare fordi de er jæskla populære og flyr ut av nettbutikken til Sinful, men også fordi det er skikkelig gøy. Stas. Og faktisk ganske fint!

Jeg overrasket faktisk et vennepar med en utgave i fjor, og de ble SÅ glade. For det er stas, både å ha en anledning til å sprite om romantikken og stemningen, men også fordi man har noe felles. Et høydepunkt! 

Om du hadde Sinful original i fjor, vil jeg anbefale å oppgradere til premium i år. Eller kanskje en av de andre variantene? De har nemlig rene adventskalendere (HER), egne kalendere tilpasset single kvinner eller kvinner i forhold (HER). Tenk å ha en egen kalender for seg sjæl a, med så mye gøy og spennende i, hæ! Nei men altså… WOHO!

Sinful Original Julekalender finner du HER og Sinful Premium Julekalender finner du HER

Jeg gleder meg til å høre hva du synes 💕💜💕💜

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *