Hva har skjedd siden sist?

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

HEI min venn ❤️

Burde jeg lagt ned bloggen jeg også? Kanskje, men jeg har ingen planer om det. Jeg synes det er SÅ hyggelig å ha muligheten til og logge på her, skravle løs, oppdatere, dele tanker om livet og alt som hører med. For ikke å snakke om muligheten til å en plattform jeg bare kan hamre løs på, rett fra hjertet. Så her er jeg igjen, men en oppdatering på livet.

I skrivende stund så er jeg på vei hjem fra Bømlo, etter å ha holdt fire foredrag i går. Jeg kom hit tirsdagkveld, og i går var det fullt opp med foredrag fra morgen til kveld. Det har vært skikkelig fint, hyggelig og givende. Jeg har brukt formiddagen på å svare på mail, redigere noen videoer og litt annet surr, jeg craver tomatsuppe til middag og jeg er sprekkeferdig på å komme hjem til leiligheten vår. Den begynner å nærme seg mål (om man noen gang kommer i mål lol), sakte men sikkert, og det er så gøy. Stua oppe, noe solskjerming og litt småpirk er det som gjenstår. Også vurderer jeg å skaffe meg en benk/krakk foran senga på soverommet vårt (altså senga vår er det mest magiske jeg vet om)… Jeg har sett litt på denne:

Den er fra Jysk! Det eneste er at den kanskje blir litt liten, hvert fall med tanke på at senga vår er 210×210. De har eventuelt en liten sofa som kunne vært aktuell, men jeg vet ikke… Hmm… Jensen, som senga vår er fra, har noen råfine alternativer de også, så jeg får tite litt, helt enkelt.

TV-ene har til og med kommet opp på veggen og sofaen er på plass. Jeg har fått det for meg at jeg skal gå for blått i stua oppe, men nå lurer jeg på om jeg angrer meg igjen… Foreløpig ser det mer ut som en utsillingsstue enn et hjem, så det er mulig jeg må krype til korset og finne tilbake til mitt gamle jeg i stedet. Vel, livets problemer osv. Men det er gøy, sykt gøy! Jeg får besøk av et kamerateam for litt jobb til uka, og da vil jeg gjerne at det skal være på plass. Ikke at jeg har funnet ut hvilket stuebord vi skal ha en gang, haha! 

Forresten! Jeg har kjøpt livets fineste tallerkner, skåler osv. Ah, det er så fint. Foreløpig har jeg bare kjøpt én tallerken i hvit og én i grønn fordi jeg ville se det live først, men se så sinnssykt fint det er. Er det, det fineste vi har sett? Jeg stemmer ja. 

blomsterskål HER – Grønn tallerken HER

blomstertallerken HER – skål HER

Anyways, jeg er hjemme i Norge i noen uker. Jetlaggen begynner å gi seg, heldigvis. Denne gangen har jeg slitt med å være kvalm, og det har jeg aldri gjort før. Jeg håper det blir med denne ene gangen. På planen når jeg nå er hjemme, så står det jobb, jobb, enda litt mer jobb og litt hygge innimellom slaga. På lørdags skal jeg passe tantebarnet mitt, og jeg gleder meg så mye at jeg knapt tenker på annet, hehe! Jeg har også veldig lyst til å se Jentetur på kino, så det håper jeg at jeg får gjort i helgen. 

Jeg fikk en bekymringsmelding i går kveld fra en som hadde sett at jeg ikke hadde på meg forlovelsesringen min på en video, men no worries. Ingen grunn til bekymring. Jeg verken trener eller sover med den, så det hender at jeg ikke har den på – Rett og slett. Alt er bra med C og han kicker ass i USA. Planen er at jeg skal tilbake om et par uker, men jeg har ikke bestilt returbillett enda. Det er rett og slett fordi jeg vil bli klar med alt her hjemme, og fordi det ikke nødvendigvis er så lett å vite hvor han er i landet når jeg reiser tilbake… Det er et game uten like det der… Men, jeg skakke juge å si at det er rart å holde på her hjemme, uten han. Spesielt i vårt hjem. Heldigvis så har jeg blitt god på det. 

Vi har forresten landet på bryllupsdato, og det blir sommeren 2024. Vi har snakket litt om Italia, eller… Vi hadde til og med booket en bryllupsplanlegger i Italia, men ombestemt oss. Det blir bryllup hjemme, og om alt går etter planen, så blir det tredagersbryllup. Jeg har alltid drømt om det. Jeg tror til og med at vi har funnet det perfekte stedet. Jeg har siklet på det i to år allerede, men det må jeg komme tilbake til seinere… Tenk at vi skal planlegge bryllup! Det er så mye jeg lurer på, har lyst til på en og samme gang og det er vanskelig å vite hvor jeg skal begynne… Men, dato og sted må vel være et godt utgangspunkt vel! 

Utover det så er et ikke så mye nytt tror jeg. Det er en ny podkastepisode ute idag (HER), hvor Jeanett forteller om hvordan det er å ha sinneproblemer og være mamma. Det er en SKIKKELIG interessant episode. 

Ja, og jeg har skapt noe, som jeg snart skal dele med dere og som vi skal gjøre sammen… Noe skikkelig koselig ❤️

Jeg håper at du har det fint, at du har noe å glede deg til og at du føler deg tilfreds med og i deg selv. Vi snakkes snart igjen, stor klem!

3 kommentarer

3 thoughts on “Hva har skjedd siden sist?

  1. Så koselig å lese ❤️ Håper du deler litt av bryllupsplanleggingen 😍 Lykke til med alt fremover!

  2. Gleder meg så masse til å høre hva vi skal gjøre sammen?! Men kjenner jeg deg rett blir det noe braaa😍 Ha en nydelig uke videre❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *