Alexandra Joner om barn, kjæresten og hvem hun er

Categories Podkast 🎧

Alexandra Joner er uten tvil en fest av en dame. Hun er alltid ikledd kule farger, fete plagg og hun elsker å være ekstra. Hun både synger og danser som en dronning og er alltid å se med et stort smil om munnen. Det er sånn hun beskriver seg selv også, og Alexandra nøyer seg ikke med å være normal – Hun vil ta rommet og bli lagt merke til.

I dag har jeg lyst til å bli kjent med dama bak det store smilet, de kule antrekkene og den rå stemmen, og det blir jeg. Vi snakker nemlig både om karrieren, hvem hun er og hva hun drømmer om, men vi snakker også om Alexandra privat. Hun forteller at hun drømmer om et gedigent festbryllup, vi snakker om barn, kjæresten og hun forteller at hun elsker å være bonusmamma, med det samme store smilet om munnen.

Om du enten er nysgjerrig på denne kule dama eller bare trenger et smil om munnen så har du kommet helt rett – for vi blir både bedre kjent med henne, og det er vanskelig å ikke sitte med et smil om munnen etter dagens episode.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

4 kommentarer

4 thoughts on “Alexandra Joner om barn, kjæresten og hvem hun er

  1. Jeg ser at ” influensere”må smiske for andre influensere for å tjene penger.
    Ved å skryte og juge kan man tjene mye og kjøpe dyre klær som kastes i søpla. For et trist liv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *