Svar på spørsmålene deres!

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

Hei gjengen💛 Jeg håper at mandagen har vært fin og at dere har det helt prima. Om ikke, så blir det bedre snart, selv om det kanskje ikke føles sånn akkurat nå! Selv har jeg nettopp sittet og bladd gjennom bilder fra ferien i sommer og det virker allerede som at det var i fjor. Uansett, her er ukens spørsmål og svar:

Hvordan har du det?

Akkurat nå er ting litt kjipt og jeg krangler både litt med meg selv og litt med noen andre. Jeg gleder meg til jeg er ferdig med det og til at klumpen i magen er borte👊🏼

Hva gjør du på dager der selvtilitten ikke er på topp?

For det første så prøver jeg å akseptere det og minne meg selv på hvor bra jeg følte meg i går, eller dagen før der. Så forsøker jeg å gjøre noe jeg vet gjør at jeg føler meg bra. Kanskje tar jeg meg en lang og digg dusj, tar på meg noe ekstra fint, driter i å ta på meg noe fint i det hele tatt og bare subber rundt i joggisen fordi det er digg, spiser noe godt til middag, tar en ansiktsmaske og  prøver å pønske ut hvorfor jeg føler det som jeg gjør det, og gjør mitt ytterste for at jeg skal føle meg hvert fall litt bedre i morgen!

Hva har du tjent på boka di?

Jeg vet faktisk ikke hvor mye jeg har tjent på den nå. Jeg skrev den aldri for å tjene penger og når jeg fikk forespørselen om å skrive bok så tenkte jeg ikke en gang på at jeg skulle tjene penger på den. Jeg tror faktisk at jeg hadde skrevet den selv om jeg ikke hadde tjent en eneste krone!

Har du noen gang opplevd at noen var utro med deg, i såfall, hadde du klart å fortsette forholdet?

Ja, det har jeg. Jeg tror ikke man vet hvor vondt det er om man ikke har kjent det på kroppen selv. Jeg skulle gjerne gitt et godt tips til å enten komme seg over det eller å akseptere det, men det har jeg dessverre ikke. Jeg tror man må stole på magefølelsen sin, for hjertet kan fort si noe annet enn hodet. Jeg tror man må stille seg selv spørsmål om man klarer å leve med det eller ikke. Men, ikke gå rundt og straff deg selv, husk at du er bra nok, selv om det ikke føles sånn og husk at du ikke må forhaste deg med noen ting. Ja, og at det er lov til å ha det dritt, for det suger – SKIKKELIG. Lykke til!💚

Hva syntes du om de som syntes folk med silikon er mindre verdt enn andre?

Breaking news: Hvordan puppene dine ser ut eller hvordan de er har ingenting med verdien til noen å gjøre. Man trenger ikke å være tilhenger av silikon, men hva folk velger å gjøre med seg sjæl får være deres business og man er ikke et dårligere menneske fordi man velger å ha for eksempel silikonpupper. Enig?

Hvordan er ditt kosthold?

Jeg prøver så langt det lar seg gjøre å få i meg så mye frukt og grønt som mulig, hver eneste dag. Noen dager er jeg knallgod, andre dager er jeg elendig – Men sånn er det. Jeg lærer! Jeg prøver å få i meg mat som gjør kroppen min og meg glad, og det er en miks av alt fra grov brød, salat, is, taco til andre digge ting🍍

Er det noen som har takket nei til å være med i podkasten din og hvorfor?

Hehehehe. Foreløpig så er det vel bare to stykker. Eller tre, men det har vært på grunn av sykdom og det var jeg ganske forberedt på! Jeg vet ikke hvorfor. Kanskje fordi jeg ikke er kul nok?😂

Hva er din største frykt?

Det er å miste noen jeg er glad i.

Har du noen spennende prosjekter på gang?

JA, det har jeg! Ting tar tid, men jeg gleder meg veldig til å dele.

Jeg angrer på noen jeg har hooket med, har du noen tips til hvordan jeg kan slutte å tenke på det?

Det kommer jo litt an på hvorfor du angrer, men uansett så kommer du en dag til å tenke på at det faktisk er flere år siden du tenkte på det sist 💛 Spist er spist, og gjort er gjort. Lær noe av det, kom deg videre og prat med det om du behøver!

Gleder du deg til hockeysesongen starter? Både på godt og vondt.

I år har jeg gledet meg mer enn noen gang faktisk. Det er liksom ikke ordentlig hverdag uten hockeyen lenger. Jeg gleder meg til alle oppturene, all spenningen, all moroa og det sosiale. Jeg gleder meg ikke like mye til all ventinga, det å være mye alene, det å måtte håndtere det meste alene og til alle nedturene, som også er en del av pakka. Heldigvis er jeg en ekspert på å klare meg sjæl, og det tror jeg nesten man er nødt til å være!

Kommer det flere bøker fra deg?

Jeg elsker å skrive og jeg har alltid drømt om å være forfatter. Jeg er superstolt over at jeg allerede har klart å gi ut én bok, men jeg vil ikke kalle meg forfatter før jeg minst har én, eller fire bøker til utgitt.

Hvilket fotballag spiller du på og hvilket nivå?

Nå spiller jeg spiller for Stabæk i 4.divisjon!

Trengte litt syden, blått hav og solbrun hud, haha! 

Hvilken posisjon spiller du på fotballbanen? 

Jeg er i utgangspunktet midtstopper, men har blitt utnevnt til en potet som kan brukes til alt. Jeg spiller stort sett ett eller annet sted på midtlinja!

Hva er din favorittsang?

Shallow.

Hva er ditt favoritt treningsantrekk?

En digg tights med høyt liv, en litt oversized t-skjorte, en sports BH som sitter digg, høy hestehale og joggesko! Nå om dagen går jeg nesten mer i treningstøy enn noe annet og jeg sverger til DENNE tightsen og DENNE sports-BHen.

Hva skal neste podkast handle om?

Det er hemmelig en liiiiten stund til, men det er et veldig sårt og vanskelig tema og historiene som skal deles er veldig tøffe. Jeg er både spent, nervøs og stolt over at jeg får muligheten til å formidle så mye viktig gjennom podkasten min.

Hvor kjøper du bukser som er tettsittende?

Jeg har DENNE blant annet og er veldig fornøyd! Hot tips: Cubus har 25 % rabatt på alle bukser akkurat nå. Klikk HER for å komme til siden deres <3

Hvordan får du så fint hår?

Åååå, jeg får så mange spørsmål om håret mitt og det er så hyggelig! Jeg tror nesten hemmeligheten min er at jeg ikke gjør mer med det enn jeg må jeg😂 Jeg prøver å holde det så sunt og fresht som mulig. Jeg liker veldig godt DENNE hårkuren, om ikke så har Loco flere billige og bra fra Daily Defense. Jeg har brukt den blå i sommer og den er helt prima! Jeg kurer håret hvert fall én gang i uken. Jeg er også opptatt av å bruke en shampoo og balsam som fungerer på mitt hår. Det gjør at det ikke blir fort fett, tamt og liknende. Det er en jungel av produkter, så finn noe som fungerer for deg. Forresten! Om du bruker blåshampoo så sverger jeg til Fugde! RÅBRA. Utover det så prøver jeg å ikke vaske det mer enn nødvendig. Skal si ifra om jeg kommer på noe annet spesielt jeg gjør, haha!

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *