Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

✗ Jeg har nesten glemt hva man lager til middag igjen. Alt som heter rutiner har ikke eksistert i sommer og jeg må virkelig ta i et tak her. Fullkornspasta og dolmiosaus? Ris, grønnsaker og Creme Fraiche? Grove pitabrød med kyllingkjøttdeig og grønnsaker? Nå må hodet på jobb. 

✗ Jeg hører stadig vekk folk si at det har vært så deilig og fint sommervær her hjemme i år. Hvilket deilige og fine sommervær, sa du? Èn eller åtte dager telles ikke☔

✗ Er det ikke rart at man alltid sier ting som “slapp av, du er mye penere” eller “hun er ikke pen i det hele tatt” til en som er deppa om for eksempel fyren hun har likt har funnet seg en annen eller noe sånt?😂

✗ Jeg ser at mange kritiserer folk (aka influensere, for eksempel) som går med drøye festivalantrekk. Personlig så syntes jeg at det er dødsfett at folk tør, at folk gir beng og kler seg i akkurat det de selv vil! Det er kult at folk går i det som er utypisk, at folk følger trender og kler seg som at de skulle stått på verdens største festival. Ja, syntes hvert fall jeg da. 

✗ Da jeg var 13 år lekte jeg fortsatt med Barbie, i dag har 13 åringer Instagram, Snapchat og ser ut som de snart er russ.

✗ Jeg snakket med en dame på Kondomeriet her om dagen. Hun fortalte at nesten 90 % av kvinner omtrent ikke kan få oragasme uten hjelpemidler. Nå vet jeg ikke hvor spesifikk statistikken hennes er, men uansett så er det hold i det hun sier. Hun fortalte at damer på 70 år kommer og spør om hjelp fordi de aldri har fått en orgasme før, fordi det har vært en skam med sexleketøy og hjelpemidler. IKKE SKAM DEG OG SPØR OM RÅD. Livet er for kort til å ikke ha bra sex enten med seg sjæl eller andre. Amen. 

✗ Her om dagen snakket jeg med et budfirma som skulle levere en pakke på døra mi. De hadde nemlig skrevet at det ikke var noen hjemme når leveringen skulle være og at pakken ble sendt til mitt postkontor. Jeg var hjemme når det sto at ingen var hjemme og det var aldri noen utenfor hos meg og når jeg ringte til kundeservice for å sjekke hvor pakken var, så fikk jeg ikke noe svar. Jeg har nemlig tre postkontor pakken kan ha havnet på og midt under samtalen så sa han i andre enden bare ‘det ordner seg nok, hadet’ og la på. Er det i det hele tatt mulig?!😅 Ga firmaet en 0 når de sendte meg melding og håpte at jeg var fornøyd med samtalen. ADIOS!

✗ Jeg har ikke sett den nye versjonen av Løvenes Konge enda. Jeg er nesten aldri på kino, men jeg skal faktisk prøve og få sett den denne uka!

✗ Jeg har et problem og det problemet er at jeg har blitt litt for komfortabel i treningstights, hettegenser og sneakers i det siste. Jeg tror det er mitt absolutte favorittantrekk, og jeg prøver å minne meg selv på at det ikke er anstendig å dukke opp i et møte sånn. Dere skulle bare sett meg når jeg spiller inn podkast for å si det sånn🙃

✗ I dag begynner Ex On The Beach og jeg gleder meg som en unge. Jeg fikk et spørsmål om hva min Gulity Pleasure er her om dagen, og Paradise Hotel og Ex On The Beach scorer høyt på den lista. HAHA!

Jeg håper tirsdagen din er like fin som deg❣️

Klem fra meg!

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *