En liten påminnelse

Categories Inspirasjon

Reklame | Ellos

Hei og hå fra hun som ganske heftig teller ned til ferie om to dager!! 💛

Jeg har faktisk telt ned til denne ferien i over et halvt år, så jeg må ærlig innrømme at det kribler ordentlig i magen. Vi snakker sol, varme, masse bading, god mat, morgentrim, familien min, hvilepuls og freshe bikinier! For ikke å snakke om is. Is kan jeg ikke glemme her jeg sitter og drømmer meg bort.

Jeg tenkte rett og slett å vie dette innlegget til freshe bikinier jeg, eller fresht badetøy! Noe sier meg at det er stemning for det (hvert fall her i leieren) og om du trenger en ny bikini eller badedrakt, men tenker at det tar for lang tid å bestille så nevner jeg bare at Ellos tilbyr 24 timers ekspressleveranse. Jeg bare nevner det. 

DENNE er såååå fin! Sleng et omslagsskjørt rundt den, så har du plutselig et antrekk også.

Overdel HER og underdel HERFra en volleyballelsker til en annen… Denne er genial! 

Overdel HER og underdel HER! Denne finnes i en haug av freshe farger og går til størrelse 54/56.

Bikinioverdelen finner du HER og underdelen finner du HER

Om du ikke skulle digge noen av disse, så anbefaler jeg deg å klikke deg inn HER for å komme til Ellos sin himmel av badetøy. De er så flinke, byr på badetøy i alle farger og fasonger og i størrelser til alle og enhver.

Bruk koden 395446 om du handler enten badetøy eller noe annet fint, for da får du 30 % på den dyreste varen på et kjøp (unntatt møbler). Koden er gyldig helt frem til 31.7 og gjelder på alle ordinære priser.

Og du? Om du mot formodning ikke skulle føle deg fresh nok til å gå i badetøy så vil jeg bare minne deg på at det ikke finnes en fasit på hvem som er freshe nok til å gå i badetøy og ikke.

Dra på deg bikinien, hopp i havet og kos deg! Det skal hvert fall jeg💛

Vi snakkes snart!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *