Jeg svarer på spørsmålene deres:

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

Hei og god søndag👋🏼

Jeg er så trøtt i trynet at halve kunne vært nok! Vi var i bursdag til en av mine bestevenninner i går, jeg er pottetett og tror jeg må få sneket inn en liten powernap før jeg skal spille fotballkamp i kveld. I dag gleder jeg meg skikkelig til å spille, og det er en så digg følelse!

Lillesøster har sovet her i natt, og nå skal jeg være litt taxisjåfør. Hun skal nemlig på dag tre av en håndballcamp, og jeg påtok meg ansvaret med å få henne dit for en uke siden. Jeg angret på det i natt, for å si det sånn, men sånn er det! Nå er det klart for ukens spørsmål og svar, før jeg skal hive meg rundt og få levert håndballspilleren.

Hvordan har du det?

Jeg har det veldig fint! Formen min er litt på halvtolv, men utover det så trives jeg veldig godt om dagen.

Hvorfor valgte du egentlig å ta med deg Sandra i podkasten din?

I månedens tema av podkasten min så snakker vi om rus, og jeg har snakket med en pårørende og min egen onkel som har vært narkoman, i tillegg til Sandra. Det kommer en ny episode på torsdag under det samme temaet! Personlig så mener jeg at det er skikkelig viktig å snakke om historier som Sandra sin også. Både jeg og Sandra vet at noen stiller spørsmål om hennes rolle som forbilde ovenfor alle som følger henne, med tanke på hva hun har publisert på sine egne sosiale medier de siste årene, men jeg opplever at Sandra oppriktig ønsker å ta avstand fra blant annet rus og at hun nå bruker den stemmen hun har til å vise hvilken vei man ikke burde gå. Jeg mener Sandra har en veldig viktig og sterk historie, som hvert fall jeg ikke klarer å klandre henne for. Hun, som veldig mange andre burde hatt tettere og bedre oppfølging, og ikke minst en klem før de la seg.
Jeg ville ikke fremme Sandra sin stemme fordi hun skal inspirere noen til å være eller bli som henne, men fordi hun er på vei ut, fordi hun har en viktig historie og fordi hun nå er der at hun formidler at rus ikke er kult. Hun er en super jente og jeg setter stor pris på at hun bruker stemmen sin til å dele og jeg er skikkelig takknemlig for at hun ville stille opp og dele historien sin.

Hvor mye tjener du?

Hvor mange har du ligget med? Neida, fra spøk til alvor. Dette spørsmålet får jeg hver eneste uke, og jeg har ingen interesse av å fortelle hva jeg tjener. Jeg digger det jeg driver meg og jeg er skikkelig takknemlig over at jeg får lov til å holde på med det jeg gjør.

Har du noen dyr?

Jeg har to katter hjemme hos mamma og pappa som heter Pondus og Beate 🐈

Skrev du boka de helt selv, siden så mange bloggere og kjendiser får hjelp?

Jeg skrev den helt selv og det var også veldig viktig for meg!

Hvordan tjener du egentlig penger?

Det er det ganske mange som lurer på, og det skjønner jeg jo egentlig. Det er egentlig litt vanskelig å forklare, men jeg skal prøve så godt jeg kan. Jeg vil hvert fall ta livet av den myten om at jeg tjener én krone hver gang noen trykker seg inn på bloggen min. Hadde det enda vært så vel, si! Jeg tror faktisk ikke jeg tjener noen ting på at noen klikker seg inn, bare så dere vet det. MEN! Jeg tjener penger gjennom samarbeidspartnere, annonsører, betalte oppdrag og foredrag. Det er hovedsakelig det jeg tjener penger på. I den bransjen jeg er i kan det skje at man ikke tjener en krone en måned, og at man tjener fire ganger så mye en annen måned! Men det beste er å ha en så fast og god inntekt som mulig.

Vil du ha barn?

Ja! Jeg håper at jeg er så heldig at jeg kan det en dag om noen år.

Hvor henter du inspirasjon fra?

Den henter jeg fra overalt! Jeg kan bli inspirert av en kul jente på gata, av en tilfeldig person på Instagram eller av en tekst skrevet av en gutt på 13 år på Si ;D-sidene til Aftenposten. Jeg henter inspirasjon overalt og lite er så kult som når noen inspirerer meg sånn at det kribler i fingrene.

Har du noen piercinger?

Nop, men jeg har til sammen fem hull i ørene!

Syntes du det er teit at det er så mange som liksom bryr seg om Pride fordi det er trendy?

Fysøren for en kul, viktig og bra trend tenker jeg da. Jo flere som engasjerer seg og bryr seg – Jo bedre er det!

Hvilken BH-størrelse har du?

Jeg svarer som jeg gjorde sist jeg:

Jeg veit faktisk ikke. 

Jeg håper søndagen din blir primaballerina! Vi snakkes 💝

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *