Velkommen i gjengen!

Categories Inspirasjon

Velkommen i gjengen til deg som er cirka like lite fan av bikinishopping som det jeg er, til deg som vil gjøre alt annet enn å dra på bikinishopping og til deg som rett og slett trenger litt inspirasjon! Ja, og til alle dere andre 👋🏼

Det er ingen hemmelighet at jeg ikke digger å subbe meg inn på kjøpesenteret, finne noe jeg tror passer, vrenge av meg fillene, prøve, svette, banne og sverte. Det er noen ting som liksom aldri slår feil, sånn som bikinishopping.

I fjor sommer bestilte jeg for første gang en bikini på nett, og jeg har aldri vært så fornøyd noen gang. Farvel svetting, banning og frustrasjon. Vi snakkes, aldri.

Jeg bestemte meg i år for at jeg skulle gjenta fjorårets suksess og har også i år bestilt badetøy på nett. I år har jeg bestilt det meste fra Ellos, både fordi de har mye å velge mellom og fordi jeg aldri har opplevd at de har tullet med størrelsen min. Sånne skal man sette pris på. 

Her har du litt inspirasjon til badetøy, og om du ikke finner noe som er midt i blinken for deg anbefaler jeg deg å ta et titt på resten av utvalget HER.

Denne finner du HER. Perfekt på stranden om dagen og ute om kvelden. Dra på deg et skjørt eller en shorts, så er badedrakten plutselig en topp!

Bikinioverdel HER – Bikinitruse HER. Den finnes også i litt andre varianter med samme mønster inne på siden!

Jeg har trossalt bestemt meg for at jeg skal bli flinkere til å bruke farger! Overdelen finner du HER og underdelen finner du HER. Den finnes også i andre farger. Jeg leker med tanken med rosa, men den sitter litt langt inne enda, hehe. Si ifra om noen av dere skulle være så kule at dere går for den🙌🏼

Jeg har denne bikinitoppen selv og jeg gleder meg til å bruke den! Jeg har foreløpig bare testet den her hjemme, men den sitter veldig godt. Du finner den HER.

Apropos farger!!!! Denne skal jeg ha med meg til Kypros i juli og den skal jeg rocke. Du finner den HER. Den finnes også i andre superfine varianter.

Bruk koden 395438 så du får 30 % rabatt på den dyreste varen til ordinære pris. Koden er gyldig frem til 30/6! 

Om du føler deg litt lost så håper jeg du føler deg litt mindre lost nå! Og helt ærlig. Det ekke så nøye. Ta på deg en bikini, kos deg og nyt sola💛

Klem fra meg.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *