Svar på spørsmålene deres!

Categories Blogg, Spørsmål & Svar ⁉️

Det er søndag og jeg er godt i gang med min faste morgenrutine på søndager, nemlig å svare på ukens spørsmål og svar! Lillesøster ligger ved siden av meg og halvsover, og det er nesten uvant å ha noen liggende ved siden av meg igjen nå som C har vært så mye borte.

Det er fare for at hun fikk en albue i siden i natt og jeg må bare beklage. Enda godt jeg ikke trodde at hun var C si. Jeg vet liksom ikke hvem av oss det hadde vært flauest for om jeg halvnaken hadde lagt meg over henne og gitt hun en suss på truten for eksempel.

Jeg har trodd det en gang jeg delte seng med mamsen og det var mildt sagt et sjokk. Heh! Sånt skjer. Det forteller jeg hvert fall meg selv. 

Uansett, nå er det klart for å svare på noen spørsmål…

Hvordan har du det?

På mandag bestemte jeg meg for at jeg var ferdig med å føle meg dritt for denne gang. Etter et par kjipe uker røsket jeg tak i det som var kjipt, bestemte meg for at jeg ikke gadd mer og det har fungert. Takk og lov. Jeg tror kanskje ikke det hadde fungert like godt om jeg ikke var glad for det selv, men heldigvis så var jeg det.

Jeg har hatt en veldig fin uke og jeg har endelig følt meg bra igjen. Jeg har jobbet døgnet rundt, men allikevel fått trent, spist mat som gjør meg godt og sovet nesten så mye som jeg behøver, så jeg har det fint. Jeg er faktisk litt stolt av meg sjæl.

Hvor bor du?

Jeg bor i Asker og jeg stortrives!

Hvor mange eksemplarer har du solgt av boken din?

Jeg har faktisk ikke snurrings jeg!

Hvor mange kalorier spiser du i løpet av en dag?

1. Jeg teller ikke kalorier.

2. Jeg vet ikke

3. Uansett om jeg visste og om jeg hadde stålkontroll ville jeg ALDRI ha skrevet eller sagt det noe sted. Kalorier er ikke livet, vi må ha i oss mat for å være de beste utgavene av oss selv og hva jeg spiser eller ikke spiser er ingenting noen skal sammenlikne seg med 💛

Takker du ja til alle samarbeid?

Nei, det gjør jeg ikke. Jeg har tro på å samarbeide med firmaer som jeg kan stå innfor, som jeg har en relasjon til fra før av og som jeg faktisk liker/bruker selv. Det sier sikkert alle, når jeg tenker meg om.

Så at du tipset om BH-er på story her om dagen. Hva er din favoritt BH? Helst uten spiler. 

Dette er kanskje min absolutte favoritt. Du finner den HER og den koster 97,- hos Cubus nå. Den finnes også i en haug av farger!

Skal du se C spille VM?

Ja! Jeg reiser ned med mamma, moren hans og besteforeldrene hans på tirsdag. Jeg gleder meg SÅ til å få et avbrekk fra hverdagen, til å ha noen dager fri og til å være der. Ja, og til å være sammen med de!

Røyker eller snuser du?

Nei!

Hvor er buksa du linket til på Instastory i går fra?

Den er fra Gina Tricot! Den er heeeelt nydelig og den har en veldig fin pris. Du finner den HER.

Hvor mye trener du egentlig?

Hehe, godt spørsmål. Denne uken har jeg trent hver dag og jeg har vært veldig flink til å være i fysisk aktivitet, mens andre uker trener jeg ikke i nærheten av like mye. Jeg prøver så langt det lar seg gjøre å være i aktivitet hver eneste dag, fordi jeg vet at kropp og sinn får det SÅ mye bedre av litt frisk luft, bevegelse og av å legge vekk mobilen en liten halvtime eller fire. Noe av det beste jeg vet er å føle meg sterk, fresh og ha roser i kinnene.

Hvorfor lyver du på om at du for eksempel satt og tok selfie I bilen i går, og at en gammel tindermatch gikk forbi?

Jeg så det var en som kommenterte ‘ja, dette skjedde garantert’ på bildet jeg la ut på Instagram i går, og jeg tenker som følger…

1. Jeg la faktisk ut en story når han hadde gått fordi bilen.

2. Vil du ha navn og adresse, så du kan sjekke det opp?😂

3. Jeg blir faktisk oppriktig lei meg for at folk skriver sånn, og det gjør at jeg får lyst til å fjerne hele greia – Som jeg personlig syntes var komisk. Ja, jeg er litt hårsår (irriterende nok) om dagen. 

Men så blir jeg irritert og tenker at det skal jeg søren ikke gjøre, og at de som vil tvile og ikke tro på ting bare får gjøre det.

4. Jaja!

Hva skal du på 17.mai?

Da skal jeg ta meg en treningsøkt, spise en digg frokost, ta på meg landslagsdrakta, surre rundt i Bratislava og se Norge spille mot Østerrike. Ja, og spise is. Det er første gang jeg ikke feirer 17.mai hjemme, men jeg gleder meg skikkelig.

Hva er din favorittsang akkurat nå?

Ah, jeg har fått hekta på ‘daddy lessons’ igjen, haha!

Nå skal jeg opp og hoppe, pakke litt og så på fotballtrening.

Nyt søndagen, så snakkes vi senere💖

5 kommentarer

5 thoughts on “Svar på spørsmålene deres!

  1. Jeg ønsker deg en flott søndag Marty.
    Masse god tur til VM, jeg følger med fra sofa kroken.Jeg syns det er ekstra moro med landslags spill der man ser spillere som er på høgget mot hverandre en hel sesong som nå jobber knall hardt sammen mot ett felles mål 💪💪
    Kos deg masse og jeg spiser en ekstra is for deg på 17 mai 🙊

    Take care ❤

  2. Vakre vakre vakre deg Martine <3 Du er en inspirasjon! Digger deg! 🙂
    Kan du ikke legge ut hvor du får kjøpt kule jeans/kjoler/topper? 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *