Det har gått opp for meg

Categories Inspirasjon, TIPS!

Reklame | Ellos

Det har gått opp for meg at det snart er bikinisesong. Jeg har fortalt meg selv lenge at jeg har en haug av bikinier, men da jeg tok et dypdykk i ‘bikiniskuffen’ i går forsto jeg at jeg hadde tatt feil. Eller, jeg vil heller si at jeg hadde overbevist meg selv om det for å slippe den hersens bikinishoppinga.

For liten, for mye, for stramt, for mye pupper, ‘er dette en stringtruse?!’, feil farge. Jada, det er det sånn det blir. Aaaaalltid. 

I skuffen lå det nemlig kun en sliten bikinitruse, og jeg bestemte meg derfor at jeg skulle ta meg en runde i mine favorittnettbutikker, og jeg endte som vanlig opp hos Ellos. Og grunnen er at…:

  1. De har modeller jeg kan sammenlikne meg med!
  2. De har størrelser til omtrent alle og enhver.
  3. Vi er på nivå.

… Og med nivå mener jeg at vi tenker det samme. De skjønner hva jeg vil ha og hva jeg kler. De skjønner at jeg av og til vil ha en badedrakt som er flatterende, at jeg av og til vil ha en bikinitruse med høyt liv, at jeg av og til vil ha en sporty bikini og de forstår at jeg er vanskelig, og bare varter opp med det jeg vil ha.

Deilig!

Jeg vet at det er mange av dere som syntes det er like vanskelig å finne den perfekte bikinien som meg, så jeg tenkte derfor at jeg skulle dele noen av mine favoritter fra Ellos. De har mange fler enn de jeg deler, så ta en titt HER om du vil ha noe annet enn meg.

Se på denne fine saken a! Denne skal jeg bruke på stranden på dagtid og sammen med et skjørt når jeg skal ut og spise middag om på Kypros til sommeren. Du finner den HER fra str. 36-48.

Helloooo there! Denne bikinitoppen finner du HER.

Jeg elsker sorte bikinitruser som er høye i livet. Hvor kul er ikke denne sammen med bikinitoppen over?! Du finner den HER. Ja, og de har den i rød også… Ikke så dumt si!

Om jeg syntes sort er kjedelig? Nei, det er dødshot. Denne finner du HER.

Denne egner seg kanskje ikke så godt til å bade med, hehe! Jeg ville allikevel vise dere den. Den fikk meg nemlig til å se for meg en brun, glad og avslappet Martine på en digg restaurant, med saltvann i håret og med slipperser på føttene. Denne finner du HER.

Ja, og som sagt så har de en haug av andre dødsfine bikinier og badedrakter til alle og enhver, så klikk deg inn HER og ta en titt. Ja, og du får 30 % på den dyreste varen på et kjøp om du bruker koden 460008. Lurt! Koden er gyldig til og med 31.mai. 

Ah, som jeg lengter etter sol, sommer og late dager på solsenga!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *