Hei fredag! Ja, og hei til dere💛 Jeg dumpet nettopp ned i sofaen her hjemme, ute bøtter det ned og regnjakka mi henger til tørk. Jeg kjøpte den for et år siden og jeg tror faktisk at det er første gang at jeg brukte den i dag. Det er litt flaut, men for så vidt litt bra også. Det ekke viktig for meg at den må henge fremme, for å si det sånn.

Dagen i dag kickstartet jeg med en treningsøkt. Det tikket inn en melding fra mamma rett etter at jeg hadde ankommet treningssenteret om at det er verdens aktivitetsdag i dag, og jeg svarte med en smørblid selfie om at jeg markerte den slik man burde. Sånn hvis hun prøvde å hinte om noe. 

Jeg dusjet på treningssenteret i dag for å rekke resten av dagens gjøremål. Jeg subbet i alle andre sine kroppshår og forsto hvorfor pensjonistene på treningssenteret alltid har med seg slipperser når de dusjer. De har endelig lært. Det har ikke jeg. 

Det tok meg jo tross alt 21 år å lære meg at det er lurt å ha på regnjakke ute når det regner og at det ikke er flaut, og det var jeg veldig glad for i det jeg travet fra svette og kroppshår på treningssenteret til toget i dag morges.

Etter å ha gjort unna ærender, hatt et par telefonmøter, jobbet med podkasten og spilt inn en ny episode sitter jeg her. Planen for resten av dagen er å hvert fall krysse av to punkter til på to do-lista før mamma og lillesøster kommer hit i kveld.

Jeg er ikke spesielt glad i å være alene hjemme. Eller, jeg er glad i en kveld her og der, men jeg er ikke så glad i at ingen kommer  hjem liksom. At det bare er meg. Og denne uka har det vært mye meg. Ja, og lite middag så takk og lov for at mamsen kommer. Det er nok salat og tomatsuppe nå. Haha!

Vi skal henge, skravle, spise is og drikke Pepsi Max. De skal sove her, og i morgen skal vi trene, innom senteret en tur og jeg skal i bursdag på kvelden. Mitt første 30 årslag tror jeg faktisk at det er.

Forresten! I dag følte jeg meg så fresh etter at jeg hadde trent at jeg dreit i å sminke meg. Jada, jeg har vipper nå, men halloien! Digg. Det hadde ikke skjedd for noen år siden for å si det sånn.

Nå skal jeg sette på Norge-Russland på TV-en og jobbe litt til før jeg tar hæælja.

Jeg håper at uka deres har vært fin hittil og at helgen blir primaballerina💛

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *