Ti tanker på en tirsdag

Categories Blogg

✗ Jeg har vært fastmedlem av pollenklubben siden jeg var liten. Fordelen min er at jeg glemmer hvordan det sto til i fjor, hvert eneste år. Derfor tror jeg hvert år at ‘det har aldri vært så ille som nå’🤧

✗ C er borte denne uka også og jeg begynner sannelig å få teken på ‘gressenke’ livet. Han må passe på så jeg ikke begynner å like det litt for godt.

✗ Okei, jeg er ikke så redd for at jeg kommer til å like det litt for godt. Jeg savner han med en gang han går ut døra hjemmefra og jeg gleder meg til han ikke er hjemme på lånt tid igjen. Men, jeg må bare holde ut litt til. Jeg trøster meg med at ‘den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves’.

✗ Finnes det egentlig en uskreven regel om hvor grensa går på hva man ikke trenger å vipse tilbake eller be om? Er man gjerrig om man ber noen vipse 40,- eller er det en selvfølge?

✗ Jeg. Har. Blitt. Hekta. På kjoler. På sommerkjoler. Kjoler til hverdag, fest og til å vaske leiligheten med. Ja, så voldsomt er det kanskje ikke – Men omtrent.

✗ Jeg har vært medlem av en gruppe på Facebook som heter ‘Hey Girl! Oslo’ i flere år. Det er en gruppe bestående av damer i Osloområdet som har lyst til å danne nye vennskap, å treffe nye mennesker og ikke minst bli kjent med andre damer. Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke er den mest aktive der inne, men det er mye aktivitet, MANGE har funnet nye venner og det skjer mye kult der inne. Etter hva jeg vet finnes det forskjellige Hey Girl! grupper rundt om i landet, så søk opp og finn den som er nærmest deg. Kanskje du kan få deg en ny treningsvenninne eller en å dra på ferie med? Det er genialt og jeg hyller alle som tør å ta sjansen!

✗ Med fare for at noen skal tro at jeg er tretti år eldre enn det jeg er og gretten: Natt til søndag var jeg så nære ved å despe på russebussen i nabolaget. Flaks for meg var det noen andre som gjorde det i stedet og kjipt for de. Herregud, ha det gøy, dans, syng av full hals, ligg om du vil og kos deg, men gi faen i å holde et helt nabolag oppe mellom 03.30-05.00. Det ekke gøy. Det var ikke sånn at det hjalp å lukke vinduet og putte i ørepropper heller. Det var disco inne på soverommet.

✗ Apropos russ! I går så jeg noen jenter som ville dra med seg andre russ som ikke hadde så mange å henge med i russetiden til å henge med de. I like 👏🏼

✗ Jeg er veldig selvstendig. Jeg tjener mine egne penger, kjøper mine egne ting og betaler mine egne regninger. Jeg klarer meg fint selv og er sjeldent avhengig av andre.

I går var jeg på date med C og vi var innom noen butikker for å kikke. Jeg falt pladask for en topp og et belte, og bestemte meg for å kjøpe det. Jeg hadde prestert å legge igjen lommeboken min (dekselet til mobilen) i bilen og C sa at han tok det. Det kan ha sett ut som at jeg tok det som verdens største selvfølge at han skulle kjøpe det jeg skulle ha, men jeg krympet cirka ti centimeter da han bak kassa så på meg og sa ‘så heldig du er som slipper og betale’ i det han ga meg posen. Tell til ti, Martine. Tell til ti. 

✗ I stad så jeg to stykker gå sammen der han ene hadde på seg shorts og t-skjorte, mens han andre hadde på seg jeans, jakke og skjerf. Syntes det beskriver denne årstiden ganske så greit. Da er jo umulig å kle seg riktig, haha!

✗ Nå skal jeg på fotballtrening, legge vekk mobilen og svette litt. Digg det!

Jeg håper tirsdagen din har vært bra og at du ikke er medlem av pollen-klubben!

Over og ut💛

3 kommentarer

3 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

  1. Greit å tenkje litt 😉

    Ang. vipps, så synes eg det ikkje skulle vere nødvendig å be om, for det burde vere vanlig høflegheit å vipse 40 kr.

    Ha ein fortsatt fin tirsdag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *