Date, tulipaner og to do-lista

Categories Blogg, Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Forrige helg kom moren til C med noen skikkelig fine tulipaner. Jeg elsker levende blomster, og grunnen til at jeg skriver levende er fordi jeg ikke er så altfor flink til å holde de levende. Det var derfor veldig fint at moren til C tittet innom i går kveld og fylte på med vann, for jeg hadde ikke fått med meg at de trengte det. Allerede, liksom? Haha, de lever heldigvis fortsatt, takket være alle andre enn meg.

I dag ringte alarmen 06.40 og trøtt som en strømpe vred jeg med ut av sengen, subbet inn på badet og lurte på om jeg kanskje skulle begynne å drikke kaffe, siden det virker som at det er det mest fantastiske man kan gjøre om morgenen (hilsen alle kaffeelskere). Jeg fikk motvillig dratt meg til treningssenteret der det sto intervaller på planen sammen med Camilla. Jeg må slutte å avtale dater mens klokka fortsatt står på 07. Jeg kjempet meg gjennom og var både gjennomsvett og strålende fornøyd da jeg var ferdig.

Etter en vond, men bra treningsøkt dro jeg for å fylle tanken på bilen, og gledesrusen jeg var i etter treningsøkten forsvant mer og mer for hver hundrelapp jeg vinket farvel til. Etter det turet jeg hjem, støvsugde soverommet, dusjet og benket meg foran macen. Ja, og her sitter jeg i grunn fortsatt. Det har stått mye jobb, ting som må ordnes og leveres på planen i dag og jeg har lagt vekk to do-listen min nå, sånn at jeg forhåpentligvis skal kunne ta kvelden med god samvittighet snart.

Status👆🏼

I kveld står det pitapizza på planen og jeg gleder meg! Det er superenkelt og digg. Vi bruker grove pitabrød, pizzasaus og kjører på med det vi vil ha på. Jeg er så kjedelig at jeg helst kjører på med minst mulig, men det er jaggu digg for det.

Jeg håper kvelden deres blir fin og at dere har det bra 💋 La oss alle be etter litt vår snart!

// Marty

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Date, tulipaner og to do-lista

  1. Da har vi en ting felles, drap på levende blomster 😀 Mine orkideer til og med klarer å dø. Og de gjør faktisk ALDRI det. Orkideer dør bare ikke…. det skal mye til. Men her hos meg skjer det 😮

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *