Menn griner og kvinner onanerer

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️, Tanker 💭

I dag er det duket for Vixen Influencer Awards, og i den anledningen har jeg tatt på med en brukt herredress. Tro meg, jeg har prøvd på kjole etter kjole, fått tips om hvilke kjoler som passer meg best og fått utallige spørsmål om, nettopp, hvilken kjole jeg skal ha på meg. I går kom jeg likevel til et punkt hvor jeg bestemte meg for at, faen heller, jeg vil ikke ha på kjole. Jeg vil heller iføre meg den kuleste, mest maskuline dressen jeg eier, fordi den får meg til å føle meg som en “strong and independet woman”. Misforstå meg rett, jeg vet at det kommer til å være en haug av fantastiske, inspirerende og sterke damer i ført helt nydelige  kjoler under prisutdelingen i kveld (jeg sitter til og med ved siden av ei akkurat nå), men i dag bestemte jeg meg for å la være, fordi det føltes rett for meg.

Ja, og fordi jeg mener at vi kan gå i akkurat hva vi vil. 

Jeg hever stemmen min, jeg stikker frem nesa mi og jeg ønsker å se forandringer. Det er ikke alltid like enkelt. Jeg opplever fortsatt i 2019 å få beskjed om å holde kjeft, fordi jeg er en ung kvinne som mener. Jeg får meldinger fra menn som ber meg slutte å kjase, jeg får meldinger om at jeg burde voldtas til jeg holder kjeft og jeg får beskjed om at jeg ikke har rett til å mene noe, fordi jeg er for ung. Og fordi jeg er kvinne.

I dag føltes det derfor riktig å ta på meg dressen. Det føltes riktig fordi jeg er ung, fordi jeg er kvinne og fordi jeg har makt, jeg har en stemme og jeg har all min rett til å si og mene akkurat hva jeg vil, kvinne eller ei.

Jeg er lei av de som mener at kvinner burde slutte å ta plass. Vi trenger tøffe kvinner som tør å være seg selv, som tør å si hva de mener og som tør å stå opp for seg selv. Vi trenger sterke kvinner som står opp mot urettferdighet og vi trenger kvinner som tør å være seg sjæl. Som tør å gå i det de vil, uavhengig av om det er en kjole eller en dress.

Menn griner. Kvinner onanerer. Gutter har følelser. Jenter kan kaste. Gutter kan bruke sminke. Jenter kan like porno. Gutter kan like å sy. Jenter kan bli voldelige. Gutter kan bruke kjoler. Jenter kan være gode i vitenskap. Menn kan forelske seg i menn. Kvinner kan forelske seg i kvinner. Gutter kan bruke rosa. Jenter kan ha kroppshår. Menn må ikke være muskuløse. Jenter må ikke være stille. Gutter må ikke like sex. Jenter må ikke være perfekte. Og jenter hever stemmen sin og gjør en forskjell.

Så la oss bruke stemmene våre. Ikke bare kvinner, men vi mennesker. La oss stå sammen, uten å dømme hverandre, se ned på hverandre og sette hverandre i bås. La oss sammen skape endringer, forandringer og en litt bedre verden. La oss diskutere, være uenige og bli enige. La oss lage plass til alle som hever stemmen sin, og la oss slutte å snakke dritt, se ned på og overdøve unge kvinner. Vi har dype, bra og viktige tanker, vi har makt til å snakke og vi fortjener å bli hørt.

Dressen jeg går i har tidligere tilhørt en mektig mann, nå tilhører den en mektig kvinne.

// Marty

 

10 kommentarer

10 thoughts on “Menn griner og kvinner onanerer

  1. så bra skrrevet martine 🙂 å du er knallfin i den dressen 🙂 får ikke du pris for alt du skriver å står for så skjønner ikke æ noe 🙂 stå på du gjør en fantastisk jobb 😊😊😊😊

  2. Så sykt bra skreve❤️ E helt enig i alt. Du inspirer meg vældi og eg har nesten nettopp begynt å læs bloggen din, men av d eg har læst hittil så verk du som en helt utruli kul person som har så mye bra å sei.
    Btw du rocka den dressen😍👌

  3. Hei! Ville bare si at det du skriver om og gjør er sykt bra! Vi trenger mange flere influensere som deg! Du er virkelig beundringsverdig og til stor inspirasjon for mange! Stå på, og ikke la deg knekke av menneskers ondskap!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *