I morgen er det min første boksignering!

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Pizza, sjokkis og litt jobb. 

Denne dagen har jeg gledet meg til lenge. Jeg kan ikke huske sist jeg har hatt noe som likner på en ordentlig fri dag, og i dag skal jeg bare kose meg. Være. Puste med magen. Nyte. Sove. Spise. Is. Haha! I dag våknet jeg ikke før klokken nærmet seg 11, og det var nydelig å kjenne at kroppen ikke verket, at hodet ropte nei og at jeg forsøkte å finne alle mulige unnskyldninger til å slippe og stå opp. Nå sitter jeg nydusjet, spiser restepizza til frokost og oppdaterer dere litt. 

Planen senere i dag er å stelle meg, dra ut og kikke litt, drikke kakao og spise julemiddag i kveld. Ja, også selvfølgelig se på idol. Det er ingen ordentlig fredag uten. Og… Jeg skal glede meg til i morgen! 

Jeg skal nemlig ha min aller første boksignering i morgen!!! Jeg er så spent. Boksigeringen skal være på Norli på Tangen Senter, på Nesodden. Så, min første signering er på hjemstedet mitt. Jeg tror nesten at det gjør det hele litt mer spennende, uvirkelig og rart. Hvor mange ganger har jeg ikke gått forbi den butikken, hvor mange ganger har jeg ikke handlet i den butikken og hvor mange ganger har jeg ikke tenkt at jeg en vakker dag skal ha boken min stående i hyllene der? Haha. At det skulle skje hadde jeg aldri turt å håpe på, men nå har det faktisk skjedd. Wow. 

Så. Jeg håper at vi ses i morgen mellom 12-14. Du kan ha med egen bok, kjøpe der eller bare komme innom og si hei. Jeg håper at vi ses 🖤

// Marty 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *