Ti tanker på en tirsdag

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

1.Når er det egentlig innafor å begynne å høre på julemusikk? Og pynte til jul? Og gjøre andre juleting? Jeg har alltid vært skikkelig glad i jula, men jeg tror aldri at jeg har gledet meg så mye som jeg gjør nå. Det er for så vidt hyggelig, men jeg føler liksom at jeg må holde igjen – Så folk ikke tror at jeg er spikspenna gæren. 

2. Når begynte selgere å ringe med private nummere egentlig? Altså, vanlige nummere. Jeg er av typen som alltid må kvinne meg opp når jeg ser at det er et ukjent nummer som ringer, og når jeg hører “Ja, god dag. Jeg ringer fra ****” blir jeg liksom litt irritert for at jeg kastet bort så mye tid på å kvinne meg opp, haha. Jeg tror alltid at det er noe kjempe spennende og jeg er av den kjipe typen som sjeldent gidder å diskutere strøm. Sorry… 

3. Akkurat nå ligger jeg på sofaen sammen med mamma. Hun er på besøk, vi har trøkka tandoori chicken og naan brød. Herregud, som jeg elsker naan brød. Det er tredje gang på typ tre måneder det er produsert noe som kan kalles middag i denne leiligheten og jeg må på ekte ta meg sammen å begynne og lage meg middag. Jeg er altfor god til å invitere meg bort, bestille mat eller spise noe som overhode ikke er middag til middag. 

4. Jeg burde bestille en time hos legen snart. Det er forresten er ordre fra mamsen. Jeg må sjekke opp noen greier, og det er ikke noe akutt eller noe farlig – Bare noe irriterende. Når det ikke er akutt så betyr det at jeg antakeligvis kommer til å utsette det til det har gått fire år, men jeg skal få gjort det mamma. 

 

Snart. 

 

5. Har du sett Hvite Gutter? Det har hvert fall jeg, og jeg elsker det. Jeg syntes de tar opp så sjukt mye bra, men på en så ukomplisert og kul måte. Kunne ønske at jeg var 28 år og mann. Og at Hvite Gutter var på ekte. 

6. Det er noe jeg lurer på og har tenkt voldsomt mye på idag. Hvorfor gidder noen mennesker å bruke tid på å kommentere og henge seg opp i ting som overhode ikke er viktig? Ta for eksempel en blogger (ja, feks meg). Hvis man syntes noe er teit, noe er rart eller ja – Du skjønner. Hvorfor gidder man egentlig å bruke tre minutter på å skrive en kommentar til det? Hmm… Jeg skjønner liksom ikke det jeg. Jaja, godt de gir meg noe å tenke på da!

7. Av og til har jeg perioder der jeg ikke har lyst til å shoppe noe som helst, mens andre ganger har jeg perioder der jeg ikke har lyst til å gjøre noe annet enn å shoppe. Det jeg egentlig prøver å si er at jeg har altfor lyst til å bruke penger om dagen. Eller, penger vil jeg ikke bruke, men jeg vil shoppe. 

8. Jeg har trent to (nesten tre) ganger idag. Jeg skulle gjerne skrytt av at det er fordi jeg er supersprek, men grunnen er faktisk at jeg hadde glemt at jeg skulle trene med mamma idag. Jeg sto derfor opp og tenkte at hvis jeg skulle få bevegd litt på skrotten idag, så måtte jeg gjøre det med en gang. Når jeg kom hjem fra trening ringte mamsen og lurte på når vi skulle treffes. Jeg meldte meg inn på treningssenteret for å komme meg på trening, men altså… Så voldsomt behøver det ikke å være kjenner jeg: 

9. Apropos julegreier. Nå stilte jo akkurat jeg spørsmål om når det er innafor å begynne og høre på julemusikk, men er det ikke litt tidlig med julereklamer på TV-en? Det har jo liksom ikke vært Halloween enda en gang. Ja, nå var jeg kanskje litt dobbeltmoralsk. Men, jeg forstår jo faktisk at jeg må vente litt hvert fall, haha… 

10. Er det innafor å legge seg før 21.00? Håper det. 

Jeg håper at dere har hatt en fin tirsdag 💛 Klem fra meg! 

// Marty 

5 kommentarer

5 thoughts on “Ti tanker på en tirsdag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *