Ser du noe uvanlig?

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Det er mandagskveld og jeg sitter godt planta i sofaen hjemme hos Mr. X. Ute snør det (ja, hva i alle dager), jeg drikker julebrus og gjør unna dagens siste arbeidsoppgaver. Er det bare jeg som kjenner på at jeg gleder meg til desember? Jeg hørte faktisk på julemusikk før jeg sovet i går og jeg tror aldri at det har skjedd så tidlig før. Jeg vil egentlig begynne med alle julegreier allerede nå, men jeg forstår at jeg må ha litt is i magen. Dessverre. Men hey! Det er hvert fall hyggelig å ha noe og glede seg til. 

Dagen i dag har egentlig ikke vært noe spesiell. Jeg har jobba, presentert merkevaren min (tror de sier noe sånt) for byrået mitt og av en eller annen grunn grua jeg meg skikkelig, men det gikk som en drøm. Det er jaggu kult å jobbe med flinke folk!!!! Utover det har jeg bare gjort plikter, og det er faktisk ikke noe å snakke om at jeg har sittet på rumpa og jobba eller at jeg har gått på søpla. Vi kan mye heller snakke litt om gårsdagen, for den var veldig fin! Jeg var nemlig på Kongsvinger sammen med Oss Mot Mobbing. Når jeg skrev Kongsvinger nå ble jeg brått usikker på om man egentlig sier i Kongsvinger og ikke ?! Uansett, dere skjønner hva jeg mener. 

Oss Mot Mobbing hadde sitt årlige arrangement der de sammen med en haug av kule folk slo et slag mot mobbing, og jeg var invitert. Jeg sa noen ord på scenen, snakket med masse bra folk, spiste den beste pølsa jeg noen gang har spist og koste meg skikkelig!

SÅ STAS! 

Jeg gjorde også noe annet som jeg ikke har gjort på VELDIGE lenge i går. Jeg vet ikke om du ser noe uvanlig på bildet over? Hvert fall: JEG HAR HESTEHALE, og jeg brukte det i hele går. Når skjedde det sist liksom? Jeg trener alltid med hestehale, men en gang fikk jeg høre at jeg så så mye rundere ut med hestehale og derfor sluttet jeg pronto å bruke det. 

I går var jeg jo med på å slå et slag for en god sak, så jeg bestemte meg rett og slett for å utfordre meg selv og gå med hestehale. Og vet du hva? Jeg følte meg skikkelig fin. Det er jo klart jeg kan gå med hestehale – Jeg rocker det jo, hahaha! Tenk hvor mye én kommentar som egentlig ikke var ment frekk eller ugrei kan gå inn på noen a. Nei, slutt på sånt tull – Jeg går faktisk med hva jeg vil 💃🏻 Du også forresten. 

Nå skal jeg mekke noe mat sammen med Mr. X og legge bort jobben for idag. Spørsmålet er bare om jeg skal sette på julemusikk eller ikke… Ah. Jeg får se, haha. 

Jeg håper mandagen deres har vært fin! Klem fra meg 🖤

// Marty 

2 kommentarer

2 thoughts on “Ser du noe uvanlig?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *