Svar på det dere lurer på:

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

Halla gjengen! Jeg håper at dere har det bra <3 

Akkurat nå ligger jeg i senga og drar meg, akkurat som vanlig når jeg skriver dette innlegget. ​Jeg elsker søndager. Jeg kan faktisk ikke skjønne hvorfor jeg ikke likte søndager da jeg var yngre. Jeg var en rar fjortis. Men, det var (er) jeg kanskje ikke alene om å være! 

Nå er det klart for ukens spørsmål og svar, så hold deg fast: 

Hvordan har du det nå?

Jeg elsker faktisk at dette spørsmålet kommer hver uke, haha <3 Jeg har det fint! Jeg er litt stressa, men fornøyd. Egentlig vet jeg ikke hva mer jeg kan si enn det. Det er jo ingen hemmelighet at jeg er en mester i å stresse, og jeg syntes det er slitsomt å vite at jeg har ting jeg MÅ få gjort uten å kunne ta tak i det med en gang… Hmm… MEN! Jeg har ingenting å klage på om dagen og jeg har det fint <3

Hva er grunnen til at det ble slutt mellom deg og C?

Jeg føler at jeg har svart på dette så mange ganger nå at jeg bare gjentar meg selv til det kjedsommelige. Vi var kommet til et punkt der det ikke var så mye mer og hente, vi var mer som venner enn kjærester og følelsene var mer eller mindre borte. Jeg er helt sikker på at det var riktig. 

Tror du at du og C kommer til å bli sammen igjen en gang?

Hvem vet 🤷🏻‍♀️

Hva syntes du om at Mads Hansen nevnte deg på Instastory forrige helg?

Haha, det har jeg ikke tenkt så veldig mye på. Skal være helt ærlig å si at jeg ikke heeeelt skjønte humoren, men for all del, haha! 

Hvordan komme over en fyr som har vært drittsekk?

Jeg tenker litt som så at hvis han har vært en drittsekk så fortjener du faktisk bedre, så vis han fingeren og kick ass 💘

Tror du at du kommer til å skrive en ny bok?

Det hadde i såfall vært vanvittig! Jeg har veldig lyst til det, men vi får se!

De to siste ukene har det sett ut som at du har vært i studio for å spille inn noe, spiller du inn en sang??

Ja, nå skal jeg jaggu slå på stortromma og bli sangstjerne tenkte jeg. 

… Neida. Det gjør jeg nok ikke! 

Har du kjæreste nå?

Nei, det har jeg ikke. 

Er Anders fra Idol Mr. X?

Nei, det er han overhode ikke! Haha. 

Kunne du meldt deg på Ex On The Beach?

Haha! Nei, det tror jeg ikke. 

Hva syntes du om kritikken til Morten Hegseth i går angående bloggere som bruker barna sine til spons?

Dette kunne jeg og for så vidt kan jeg skrive et eget innlegg om. Det blir vanskelig å besvare i bare noen få setninger! Det er jo en kritikk som ikke gjelder meg på noen som helst måte i og med at jeg er 20 år og ikke har barn. Men æsj, jeg kan nesten ikke svare noe mer enn dette uten at det blir altfor langt og for mye. Jeg mener at man ikke skal fronte barna sine for å fremme sine egne behov eller interesser, eller med en intensjon om at man da skal kunne tjene mer penger. Selv om mamma blogger er det ikke sikkert at ungen syntes at det er fett og det å ha med ungen sin på en reklame om tannbleking er bare rart – Og urovekkende. En reklame om tran er litt annet. Altså, dette er skikkelig vanskelig!!! 

 Men bare for å stille et spørsmål… Kan ikke de som hadde takket nei til en drit fresh, gratis vogn rekke opp hånda? 

Hvorfor har du solgt bilen din?

Jeg har fortsatt ikke solgt bilen min, og jeg digger den fortsatt like mye som jeg pleier. 

(Sånn så forresten 99 % av selfiene ut, hahaha) 

Hvem heier du på i Idol?

Alle er så sjukt flinke og jeg håper egentlig at alle får det til jeg altså. Jeg heier litt ekstra på Anders! Men ja, det er jo egentlig umulig. 

Hvor har du kjøpt leopardpysjen din?

Den er fra H&M. ELSKER DEN OG ELSKER LEO!! 

Har du noen tips til å stresse mindre?

Pust med magen. Sov nok. Spis riktig mat. Gjør ting som gjør deg glad. Bli ferdig med ting. Husk at du ikke kan gjør alt på en gang (Ja, det gjelder meg selv også). 

Syntes du det er rart å se C med andre damer?

Jeg har ikke sett han med noen andre damer 🤪

Hvorfor viser du ikke frem alle du snapper med og hvorfor er det hemmelig?

Det er ikke alt jeg vil dele jeg heller og spesielt ikke når det gjelder andre. De aller færreste mennesker viser frem til mange tusen mennesker hvem de har øverst på lista si på Snapchat og mennesker som vil snakke med meg (og som jeg vil snakke med) skal slippe å bli eksponert på den måten om de selv ikke ønsker. Det er ikke nødvendigvis det at det er veldig hemmelig, det er mer det at det for min del handler om privatliv for meg selv – Og for de det faktisk gjelder! 

Liker du fortsatt ikke kaffe?😂

HAHA, nei! Jeg liker faktisk ikke kaffe, men jeg skulle virkelig ønske at jeg gjorde det. Jeg misunner de menneskene som kan sitte og kose seg med en kopp kaffe. Må bli så voksen snart. 

Bleker du tennene dine? De er så sykt hvite! 

Jeg har testet noen sånne “tulleprodukter”, men det er ingenting jeg gjør og jeg har aldri gjort det “profesjonelt” eller ordentlig. Jeg tror jeg rett og slett er veldig heldig med tennene mine og at jeg behandler de godt. Godt man kan være heldig med noe si! 

Er ikke du venn med Andrea Sveinsdottir?

Jo, eller altså. Jeg liker Andrea godt og vi er jo venner. Men vi omgås jo ikke og treffes kun nå og da – Men det er alltid hyggelig! Sykt gøy at hun vant Love Island og har fått seg kjæreste! 

Skal du blogge hele livet?

Det hender det jeg får spørsmål om og det har jeg liksom ikke tenkt så mye på. Jeg har planer og mange av de innebærer alt annet enn blogg, men jeg må rett og slett se! Jeg tror kanskje ikke jeg kommer til å blogge når jeg er bestemor, selv om det sikkert kunne vært festlig, haha. 

________________________________________________________________________________________________________________________________

Nå skal jeg se å komme meg opp av senga og gripe dagen, haha! Forresten. Husket du å stille klokken i natt? Vi snakkes senere. Ha en finfin dag 💘

// Marty

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Svar på det dere lurer på:

  1. Hei. Jeg har ett spørsmål! Hva bruker du i håret for å få det til å se så fluffy ut!? Jeg vil også ha det. 😄

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *