Nå er det skjerpings!

Categories Skrivehjertet ✏️

Hei og hopp fra sofaen! Ja, ikke det at jeg ligger her og drar meg (det hadde vært digg!!!) – Det var bare her jeg havna når jeg datt inn døren for en times tid siden med to bæreposer over skulderen og den altfor tunge baggen med altfor mye rart i over den andre skulderen. Jeg satt og tenkte i bilen at jeg egentlig holdt på å tisse på meg, men det glemte jeg faktisk at jeg måtte. Jeg glemte faktisk matvarene jeg hadde kjøpt også, og her sitter jeg faktisk og oppdaterer bloggen mens matvarene står på kjøkkenet fortsatt. Jaja, det går vel fint. 

Apropos matvarer. Jeg tror faktisk ikke dere kan tenke dere hvor tomt kjøleskapet mitt har vært de siste ukene. Jeg blir faktisk helt flau over det. Bare se her: 

Jepp. Pepsi Max er digg, men jeg blir ikke akkurat mett av det. Jeg har ikke laget mat hjemme på altfor lenge. Jeg har typ kun spist frokost hjemme, og da har jeg spist havregryn. Jeg var på ferie, og når jeg kom hjem har jeg konstant vært i middager, invitert med selv bort (det er jeg ekspert på), vært på jobb, spist take away og vært bortreist. Faktisk så savner jeg litt og lage middag hjemme, og det trodde jeg ALDRI at jeg skulle si. De fleste har kanskje fått med seg at det er litt hektisk om dagen, men i dag skal jeg lage middag hjemme, komme meg på fotballtrening og i seng til et relativt normalt tidspunkt, samme hva. Det står pasta og dolmiosaus på planen, og jeg gleder meg… DET ER SÅ DIGG og enkelt, jeg veit! Jeg har måtte sette fotballen litt til side den siste måneden, men jeg kjenner at det skal bli godt å komme i gang igjen. Jeg trenger å spille litt, koble av litt og bare være fotballMarty litt. Jeg trenger rett og slett litt skjerpings, rutiner og middag. 

I dag har jeg vært i noen møter, fått vite at ARK tar inn boka mi (SYKT STORT OG KULT) og begynt å planlegge noe nytt og spennende. Jeg syntes dagene er veldig morsomme, innholdsrike og lærerike om dagen, og det er både motiverende og fint. For selvom jeg henger litt etter, så er det kult når det skjer mye! 

Forresten. Er jeg den eneste som hiver av meg BH-en og knepper opp buksa så fort jeg kommer hjem? HAHA. Ikke skal jeg tisse eller rydde på plass matvarene, men BH-en den skal av 😅

Jaja. Nå skal jeg ta av meg øredobbene, tisse, sette matvarene på plass og lage middag. Jeg håper torsdagen deres er bra! 

// Marty 

2 kommentarer

2 thoughts on “Nå er det skjerpings!

  1. Bhen er det første som ryker av her og så fort jeg er hjemme 🙂 Det er så deilig og slippe løs boobsa 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *