Svar på det dere lurer på:

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

Reklame | Boka mi

God morgen fra hotellsengen. Jeg har akkurat våknet og har tenkt til å bli liggende i senga en stund til. I dag er planen å bare nyte, spise god mat og se kamp. Det blir rart å komme i hallen igjen, men det blir kult å dra med jentene og se Hästen spille kamp igjen! Men, det er søndag, og da er det som vanlig duket for ukens spørsmål og svar: 

💐💐💐

Hvordan har du det akkurat nå?

Akkurat nå har jeg det veldig fint. Jeg koser meg veldig og elsker å være på besøk i Norrköping. Samtidig så skal jeg være ærlig å si at det er litt vemodig og rart. I dag er det akkurat åtte måneder siden vi fikk beskjed om at C skulle bytte klubb faktisk! Men, det er akkurat som at jeg fortsatt skulle bodd her når jeg er her – Og det føles godt. 

Når skal du hjem fra Norrköping?

Jeg skal hjem etter jeg har sett kampen her i kveld <3

Hvem er Mr. X?

Time will show eller noe, haha. 

​Hva er din favorittsang for øyeblikket?

Queen – Acoustic Version
Janice

Snuser du?

Nop, det gjør jeg ikke!

Hvilken Vålerenga-spiller er det du siktet til i innlegget her om dagen?

Det kommer jeg ikke til å si. Spilleren det gjaldt skjønte det selv og de som vet de vet. 

Hvorfor skrev du ikke navnet på spilleren?

Fordi at det for min del var saken her som var viktig, og fordi jeg ønsket at han skulle komme og si unnskyld, ikke å drite han ut. Han sa unnskyld, noe det står respekt av. 

Skulle du ønske at du fortsatt bodde i Sverige?

Både og. Jeg elsker Norrköping og gjengen her, men livet mitt og jobben min er hjemme i Norge akkurat nå. Hvordan det blir senere får tiden vise!

Er det kleint å være i Norrköping samtidig som C?

Nei, det er det ikke! 

Hvorfor valgte du å poste navnet til han som skrev den stygge meldingen til deg i går? Jeg støtter deg helt i å gjøre det da jeg mener sånne som skriver dritt må tørre å stå for det, men du pleier jo ikke det.

I går fikk jeg faktisk litt nok, og det er en fyr med mange felles bekjente og som er fullstendig klar over hva han gjorde. Jeg mener derfor at han også får stå for det han gjorde. Hvis han er tøff nok til å sende meg meldingen, får han være tøff nok til å stå for det også. Vi kan faktisk ikke gå rundt og tro at vi kan si og gjøre akkurat hva vi vil, uten å tro at det vil få noen som helst konsekvenser. Jeg er så lei av folk som skriver dritt. Vær snill og har du verken noe hyggelig eller konstruktiv å si – La vær! 

Er du allergisk mot noe?

Jeg er allergisk mot kjipe mennesker og mennesker som ikke behandler andre bra! 

Er du lykkelig nå?

Akkurat nå ligger jeg i en hotellseng, har sovet godt, skal snart spise en sen frokost med Sara og Emil og koser meg. Jeg klarer å kjenne på gleden i magen og at jeg nyter akkurat nå, og ja – Kanskje kjenner jeg litt på følelsen av å hvert fall være skikkelig tilfreds. 

Er du gravid? Du stråler på en helt spesiell måte om dagen. 

Oi, vet ikke om jeg skal ta det som et kompliment eller ei. Men nei, jeg er ikke gravid og har heller ingen planer om å bli det nå! 

Mener du at du selv har et stort behov for oppmerksomhet?

Altså, jeg driver en blogg og lever av sosiale medier så og si at jeg er fremmed for tanken, og hater oppmerksomhet blir jo hvert fall ikke riktig. Jeg liker å få være i fred når jeg selv ønsker det (haha), men jeg bruker jo stemmen min og viser meg jo frem – Så ja, noe annet blir vel feil å si 🤪

Hvor kan jeg bestille boken din?

Den kan du bestille HER <3 Tusen takk! Det betyr enormt at dere har lyst til å lese den. 

Er det noen materialistiske ting du ønsker deg akkurat nå? Som noen klær eller noe sånt? 

Ja, det er det faktisk. Det er faktisk lenge siden jeg har ønsket meg noe sånn skikkelig, men nå gjør jeg det. Jeg tror det er høsten sin skyld 🍁 Jeg ønsker meg en fin og laidback kåpe i mørkegrønn. Det viser seg å være veldig vanskelig å finne, så hvis du vet om en må du gjerne rope ut. Jeg prøvde en fra Fillipa K i går, men den var ikke helt perfekt…. Jeg sikler også på et par vintersko fra Acne (de koster ca. en million) og et par chunky sneakers. AAAH! Elsker høsten og alt det kule som er. 

​Hvem heier du på i Idol? Det virker som at du er veldig fan av Idol.

Om jeg er fan? ALTSÅ… Jeg elsker Idol. HAHA. Jeg skal på direktesending neste fredag faktisk. Så fan er jeg! Men, jeg heier på Philip og Anders. 

Hva syntes du om de som bruker Utøya til klikk og oppmerksomhet?

Jeg kan si så mye som at jeg syntes veldig lite om de som mener at de som var på Utøya sutrer og bruker det som skjedde til å få oppmerksomhet. Jeg vil faktisk tørre å si at vi som ikke var der eller i Regjeringskvartalet har noe vi skulle sagt. Jeg har en enrom respekt for de som ble var der. 

Hva er din favorittfarge for øyeblikket?

Mørkegrønn! Har så dilla på det og leomønster 🐸

Hvem ville du helst hatt med deg på en øde øy av søsteren din og Mr. X?

Søs, hahaha! 

Det var det for denne gang. Jeg håper søndagen deres blir fin og at dere koser dere. Klem fra meg!

// Marty 

1 kommentar

1 thought on “Svar på det dere lurer på:

  1. Går gjennom et brudd etter 4 år sammen, 2 som samboere. Hele mitt liv er han. Vi har gjort alt sammen. Jeg føler meg helt lost, fortapt. Angsten tar meg og gråten dreper meg. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre 😭😭 skriver til deg siden du nylig har gått gjennom det samme. Jente på 22, avholds fra alkohol. Har ingen venninner og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for og komme videre. Må bo sammen i 2-3 uker til.. 😭😭

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *