Jeg inviterer deg!

  •   
Reklame | Boka mi

Her er den folkens!!! 8.oktober er den i butikk. SYKT! 

Hei gjengen! Jeg håper dere har det bra og at denne torsdagen har vært fin 🖤 Selv har jeg hatt en fin dag, til tross for at den forkjølelsen jeg har pådratt meg nekter å slippe helt. Men, sånn er det! Jeg har gitt det til i morgen, for da skal jeg være frisk. Egentlig stikker jeg bare innom for å si en ting, eller for å invitere noen av dere på boklanseringen min! Det er helt surrealistisk å skrive min boklansering, men nå er det altså er faktum at jeg skal ha min HELT egen boklansering… For min bok. SKITT! 

Jeg skal ha lansering for boken min med venner, familie og andre kule folk onsdag 10.oktober på Verdensdagen for psykisk helse 18.00 i Oslo sentrum. Jeg kan (dessverre!!) ikke invitere alle dere som leser bloggen min, men jeg vil veldig gjerne invitere tre stykker av dere med følge til å dele denne store kvelden sammen med meg! 

Det må nevnes at jeg aldri feirer noen ting, fordi jeg får tidenes prestasjonsangst og tenker gjennom alt som kan gå galt – Men denne gangen har jeg forstått at jeg ikke har noe valg. SÅ! Om du kunne tenke deg å komme på boklanseringen min, enten alene eller med en venn blir jeg veldig glad om du legger igjen en kommentar i kommentarfeltet her på bloggen. Det eneste er at du må huske å legge igjen mailen din også, sånn at jeg kan gi deg litt nærmere informasjon! Mailen din er kun synlig for meg. 

Tusen takk for at dere alle er så kule! Du kan forresten bestille boken min hos ARK.no HER om du vil og om du legger ut bilde av den må du velge gjerne tagge meg sånn at jeg kan se det <3 

Klem fra meg.

// Marty 

Siste innlegg