Sånn får du flere likes:

Støtt og stadig dukker det opp en eller annen liste med hvordan du kan få flere likes, følgere og mer oppmerksomhet på sosiale medier. Kanskje aller mest Instagram. Listene inneholder stort sett ti punkter og omhandler ofte vinkler, lys og motiver som ofte selger godt. 

Vi kan jo stille oss selv spørsmålet om “likes” er en overfladisk lykkefølelse, eller om det er helt greit å la seg selv evaluere i from av antall likes. Sannheten er jo at en tommel opp eller et hjerte er et virituelt klapp på skulderen. Og HVEM vil vel ikke ha det?…

Her er hvert fall mine beste tips:

1. Det er ingen hemmelighet at kropp selger. Ta derfor gjerne litt pirrende og sexy bilder av deg selv. Når du deler bildet er det lurt å skylde på noe som gjør at du poster det. Som for eksempel med at du ELSKER søndager i senga. For det er jo helt naturlig å ligge som meg på bildet under når du ligger i senga en søndag morgen og drar deg. På denne måten unnskylder du at du har lyst til å vise deg frem, samtidig som du får flere likes. 

2. Selfies er veldig lurt. Gjerne selfies der du er litt småsur og gretten (og redigert). Trutmunn og “resting bitch face” er trendy. Og kjempe sjarmerende! 

3. Bruk gjerne #nofilter, kun fordi det er en godt brukt hashtag og fordi det gir deg mer oppmerksomhet. Det trenger ikke å være HELT no filter da. 

4. Vinkler er viktig. Ekstremt viktig. Få frem de beste sidene av deg selv og pass på at du ser tynn og deilig ut. 

Dette er derfor fyfy. 

5. Stå litt tilfeldig foran kule malerier, bygninger og stæsj. På denne måten ser du både kreativ ut og ikke minst inspirerende ut. 

6. I og med at kropp alltid selger er det lurt å kaste singleten før du tar skryteselfies i speilet på trening. Husk at kropp er det viktige her og at det rødsprengte ansiktet ikke behøver å være med. 

7. Det samme gjelder egentlig når du skal legge ut et bilde av hangoveren på søndager. For all del, dropp klærne og sats på undertøyet. (Ikke smil her heller. Du kan egentlig himle litt meg øynene, og lage trutmunn. 

8. Reisebilder er alltid en slager. Post gjerne throwbacks. Etter throwbacks. Etter throwbacks. (tilbakeblikk på norsk) #tb. Men post helst ikke bilder av når du spiser middag med familien. Ta heller et der du tilfeldigvis sitter og ler på et fjell. 

9. Send gjerne melding til en av de mange venninnene dine å spør om de kan kommentere det siste bildet ditt. Har du kun to kommentarer blir folk ofte veldig gjerrige på kommentarfronten. 

10. For all del! Ikke vær deg selv. Det er viktig å skille mellom Instagram og virkeligheten. 

Lykke til. 

😉😉

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Martinehalvs 

// Marty 

2 kommentarer

Siste innlegg