Jeg hadde aldri trodd jeg skulle gjøre dette!

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Hei gjengen! Jeg er fortsatt i Kristiansand og jeg føler at jeg svever. Bokstavelig talt. Vet dere hva jeg har gjort idag? Jeg har gått så langt utenfor mine egen komfortsone, jeg er nesten helt svimmel og ikke minst stolt. 

Jeg har fløyet i helikopter i dag. 

… Et bitte lite helikopter. Og for dere som ikke vet det så har jeg en real høydeskrekk, men jeg gjorde det! Hvem hadde trodd? Hvert fall ikke jeg. Akkurat nå føler jeg at jeg er høy på livet, for ikke å snakke om at det virker som at komfortsonen min er totalt forsvunnet. Snakk om å utfordre meg sjæl a. Det føles så kult når man faktisk klarer å gjøre noe man overhode ikke hadde trodd. 

Ja, egentlig vet jeg ikke helt hva jeg skal si en gang for det er så fjernt at jeg faktisk gjorde det. Men hey! Sjukt kult og for et adrenalinkick. Det er virkelig noe jeg anbefaler alle som har mulighet til å gjøre, til tross for litt høydeskrekk. Det var virkelig verdt det. 

Jeg har faktisk en bucketliste, og jeg tenkte det ville være gøy å dele hvert fall noen av punktene som står på den – Som jeg faktisk har gjort. 

B U C K E T L I S T – checks:

✗ Hoppe i frittfall

✗ Holde en tarantella 

✗ Holde en slange

✗ Gi ut en sang

✗ Fly helikopter

✗ Kjøpe drømmebilen

✗ Forelske meg

✗ Reise til tre forskjellige land på en måned

✗ Lære meg et nytt språk

✗ Kline med ********

✗ Flytte til et annet land

✗ Bruke badedrakt

✗ Møte Zlatan

✗ Se Inter Milan live

✗ Gå i ørkenen 

+++

Nei, nå kjenner jeg egentlig at jeg håper at det ikke blir flere punkter på lista på en bitteliten stund, for skitt – Det tar på 😂

Jeg håper fredagen deres har vært fin og at dere får en amazing helg. Og du? Jeg håper du hopper med begge bena inn i helgen, gjør det du har lyst til, utfordrer deg selv og sender den meldinga du vurderer om du skal eller ikke. Det føles bra 💛

STOOOR klem fra meg! 

// Marty 

3 kommentarer

3 thoughts on “Jeg hadde aldri trodd jeg skulle gjøre dette!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *