Reklame | BliVakker

FOR en dag. Alarmen ringte 05.10 idag morges og trøtt som jeg var brakk jeg meg opp fra senga. Er det bare jeg som syntes at det plutselig har blitt ekstra hardt å stå opp om morgenen nå som hverdagen er i gang igjen og nå som det er grått som søren ute? Forhåpentligvis blir det litt bedre for hver dag som går, jeg krysser hvert fall fingrene for det 🤞🏻

Akkurat nå befinner jeg meg i Kristiansand på et event sammen med BliVakker og jeg koser meg så mye. Jeg og Isabelle (som også er her) landet tidlig i dag morges og ble hentet i båt. Og vet dere hva? Helt tilfeldig midt under båtturen var det en haug av delfiner – Ja, eller niser (?) rundt oss. Det var så kult! Etter det gikk turen videre for litt frokost og så har vi holdt på med diverse aktiviteter. Vi har vært på Escape room og det er faktisk noe av det kuleste jeg har gjort, haha! Jeg kan garantere deg at min neste date skal være på et Escape room. Vi har matet lemurer (sukk) og sett masse forskjellige reptiler. Og, jeg holdt både en slange og en edderkopp!!! 

Dagen har gått slag i slag til nå, og akkurat nå henger vi på hotellrommet før vi skal ut til et hemmelig sted og spise middag. Egentlig var planen min å ta en powernap nå, men jeg er så høy på adrenalin at jeg tror det er umulig. Jeg slenger med litt bilder fra i dag, så snakkes vi senere! 

Og hallo, bare se hvor søte lemurene er. 

 

Jeg håper dagen deres har vært fin 💛 Klem! 

// Marty 

1 kommentar

1 thought on “For en dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *