Er denne toppen for drøy?

Categories Tanker 💭

I går var det første gang på litt for lenge at jeg kledde meg opp. Sånn ordentlig. Med øyenskygge, leppestift og en topp som har ligget i skapet i hele to år – Fordi jeg ikke har turt å bruke den. Anledningen var bursdagen til en venninne og jeg brukte hele to dager på å bestemme meg for hva jeg skulle ha på meg. Du kjenner kanskje til det. 

Er det for fint? Hva skal alle andre ha på seg? Kanskje det er for hverdags? Er kjolen for kort? Kan jeg egentlig bruke denne toppen? Jepp. Alle de tankene der ja. For ikke å snakke om tanken om at jeg ikke har noen verdens ting å ha på meg. Det er rart med det der… 

I går bestemte jeg meg for å gå for den toppen jeg ikke har brukt siden jeg kjøpte den, og jeg lot BH-en være hjemme. Og vet du hva? Jeg følte meg skikkelig fin!   Sånn fin at jeg følte at jeg strålte, og jeg var så stolt over at jeg gikk ut av komfortsonen og tok på meg akkurat det jeg ville. Jeg syntes jo det er så kult når alle andre gjør det! 

På vei hjem fra bursdagen tok jeg bildet øverst i innlegget. Jeg publiserte det på Instagramstory og det tok ikke lang tid før jeg fikk kommenterer som den på bildet under… 

For ikke å snakke om at jeg fikk spørsmål om hva kjæresten min syntes om at jeg viste meg sånn frem. Og kommentarer om at jeg gikk kledd som en hore. 

Jeg tenkte ganske mye på dette før jeg sovnet i går, og jeg må bare si noen ting… 

Hvem bestemmer egentlig hva som er innafor å gå med og hva som ikke er det? Hvem bestemmer at den kjolen er innafor, men at den kjolen ikke er det? Hvem bestemmer hva som er rett og galt? Hvem bestemmer at noen ikke kan gå i striper, og at andre kan det? Hvem bestemmer at noen kan vise hud, og ikke andre? 

Jeg er da ingen hore fordi jeg viser meg frem, ei eller en stripper fordi jeg er stolt av det jeg har! Og unnskyld meg… En topp og et par bryster gjør meg ikke til en hore. 

Faktisk kjenner jeg at jeg er litt lei av lister og tips til hva vi ikke kan gå med og lister over hvordan vi burde kle oss. Jeg er lei av artikler som forteller oss at striper gjør oss tjukke, at prikker gjør oss smalere og at om du bruker utringning så er du en hore. Og jeg er lei av at folk skal ha en mening om hva andre har i klesskapet sitt og hva folk føler seg fine i. 

Kan vi ikke bare gå med akkurat hva vi vil? Med det vi selv føler oss smashing i og det vi selv føler at vi kan ta verden med stom i? Uten å ta hensyn til lister, motetips og tåpelige klesregler. Uten å bry oss hva andre syntes og at det kanskje er litt ut av komfortsonen? 

Vel. Det har hvert fall jeg tenkt til, også får folk tenke akkurat hva de vil – For jeg føler meg forbanna fin! Og hvis du skal gjøre noe gøy i helgen: Ta på deg det du føler deg kul i, fin i eller deilig i og drit i hva alle andre mener. 

GOD HELG 🖤

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Martinehalvs 

// Marty 

7 kommentarer

7 thoughts on “Er denne toppen for drøy?

  1. Fin du er!😊Min første tanke var at så fin du er og tøff som går ut uten BH! Drit i alle de teite kommentarene,de er bare misunnelige! Du virker til å ha hodet på rett plass, så vær stolt av deg selv!😊

  2. Ehhh vis synlige nippler gjennom en overdel betyr at du er hore da er det sjukt mange horer i verden 😂 dummeste jeg har hørt! Du var kjempe fin 💗💗

  3. Jeg går ofte med topper uten bh og puppene mine er ikke akkurat de mest faste i verden, men jeg driter i det fordi JEG føler meg fin og komfortabel, og da tenker ikke noe på hva andre synes. Gå med akkurat det du vil! Den toppen var drit fin og det viktigeste er at du føler deg freeesh <3

  4. AMEN SISTER!! 🙌🙌
    Får så vondt i sjela (og ryggen og nakken og skuldra) av det evige bh-maset! Hvem har sagt at man liksom ikke kan bevege seg lengere enn postkassa uten bh!?
    Nei, du er FLOTT 😍 😍 takk for alt du gjør og er for dagens jenter!! Kudos n’ kisses 👍😘

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *