Nå reiser vi!

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Akkurat nå tror jeg at jeg nesten makser svetthetsskalaen. Det å leke sykepleier, trille rullestol, dra på bagasje x2 gjennom en fullstappet flyplass, tog og ja, mennesker – Det er søren ikke en lek. Men hey! Nå sitter jeg her og venter på å gå ombord på flyet, så om litt kan jeg senke skuldrene og puste ut.

De siste dagene har mildt sagt vært kaotiske og det er sannelig et lite kaos inne i meg også, så jeg gleder meg veldig til å puste ut litt snart. Akkurat nå prøver jeg å finne ut hva det er jeg har glemt igjen hjemme, for jeg merker på meg at det er noe. Samtidig så vet jeg at jeg har passet, macen, penger og bikini – Så da løser vel det meste seg 👙

(Sånn føler jeg meg egentlig)

Og destinasjonen?… 

C og jeg på vei til Mallorca (igjen)! Nå skal vi ned til leiligheten til familien hans sammen med lillebroren og moren hans, som allerede er der nede. Vi skal være der nede i 8 dager og det blir digg, bra og fint! Hvert fall for meg som ikke humper rundt på krykker, heh.

Den siste uken har jeg sett at vi har en haug av bekjente som er der nede, så vi får se om vi treffer på noen! Er det lov å håpe på at vi ikke gjør det? Neida, joda. Vi har allerede lagd en liten avtale med en venninne av meg og en C har spilt litt med, så det blir bra! 

(og sånn føler han seg) 

Forresten… Tror dere at vi har klart å komme oss hit uten å ha x-antall diskusjoner og krangling? Da kan du tro om igjen for å si det sånn. HAHA! 

Nå skal jeg snart gå ombord på flyet, ta på meg headsettet mitt og puste med magen. JA TAKK MALLORCA!

Vi snakkes i morgen, da er vi nok venner igjen 😉🍍🌼☀️

// Marty 

1 kommentar

1 thought on “Nå reiser vi!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *