Dette gjør jeg hver sommer 🌼

Categories Inspirasjon

Om jeg surmuler for at jeg ikke er med på Pride i Oslo idag? 🌈 Det kan jeg love deg, selv om det ikke ser sånn ut. Her hjemme har jeg hendene fulle som sykepleier, som pakkeassistent, medisinerer, hushjelp og ja, med jobb. C og jeg skal ut og reise (igjen) og denne gangen pakker jeg for to. Faktisk gjør jeg alt for to, ettersom han humper rundt på krykker og så vidt kan stå oppreist. Jeg skal fortelle dere mer om hva, hvor og når snart, men mens jeg står her med hodet oppi kofferten har jeg lyst til å komme med et tips! Eller, noe jeg pleier å gjøre hver sommer. 

Jeg har prøvd meg på den såkalte “hårbøytletrenden” som er nå, men av en eller annen grunn føler jeg ikke at det er helt min greie. Men! Det er noe annet jeg pleier å gjøre, og det er å ta gamle skjerf, sjal og tøystykker og bruke de som strikker og hodebånd, sånn som dette:

Det er veldig enkelt, fint og praktisk! Faktisk funker det fint både hvis du har glemt hårstrikk, skal vaske kåken, på stranda eller på fest. Jeg tror det er dette ekspertene kaller det lille-ekstra… Mitt tørkle er fra Fretex og kostet 10 kroner, så hey – Det er billig også. 

Jeg har pakket ned tre varianter av sjal og tørkler i kofferten, og nå må jeg pakke ned alt annet jeg (vi) mangler også. Vi snakkes! 

HAPPY PRIDE 🌈

// Marty 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *