En ny tilværelse…

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

For en stund siden skadet C seg når han var på landslagssamling. Det har vært litt frem og tilbake rundt skaden, og i dag opererte han. Du tenker kanskje at det er krise og at han kommer til å være skada kjempe lenge, men frykt ikke – Etter noen uker blir han helt bra og klar til sesongstart 💪🏻 Heldigvis sier bare jeg, for han går jo nærmest på veggen her hjemme fordi han savner å spille. Selv om han trener så ofte at det føles som at det er hele fjorten ganger om dagen. Men, uansett!

Etter operasjonen i dag fikk han beskjeden som lyder som musikk i hans ører, og som gir meg en lettere følelse av panikk i brystet…

Nemlig: “Du skal holde deg på sofaen i 2 uker, og du skal ikke gjøre noe som helst. Etter det kan du begynne å trene lett, men ikke gjøre ting som krever unødvendig belastning”. 

via GIPHY

Vet dere hva det betyr? Det betyr at jeg de neste ukene inntar rollen som sykepleier, taxisjåfør, vaskehjelp, kokk, lege, psykolog, hushjelp og slave. Ja, you name it. 

C mener å ha hørt at legen sa at han skulle holde seg unna husarbeid i 16 uker, men jeg er rimelig sikker på at det var mens han fortsatt var i narkose. Det MÅ det ha vært. 

La oss si det sånn: Ønsk meg lykke til og god sommer 😂☀️ (Og, god bedring til C 💛)

// Marty 

3 kommentarer

3 thoughts on “En ny tilværelse…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *