En oppdatering fra badet!

Categories Skrivehjertet ✏️

Hei fra badet! Yes. Jeg tuller nemlig ikke når jeg sier at jeg ofte gjør litt for mange ting på en gang ser du… Nå sitter jeg altså med blåshampo i håret og oppdaterer bloggen samtidig. Hvorfor ikke? Haha! De siste dagene har jeg hatt et hormonutbrudd av de sjeldene (uheldigvis for C sin del), så jeg følte for å freshe meg opp litt idag. Til og med leggene skal barberes – Og det er et godt tegn. 

Altså… De siste dagene har jeg truet C med både det ene og det andre. Jeg har grått av ingenting og jeg har eksplodert av enda mindre. Herregud, jeg blir helt flau når jeg tenker på det. Uff… Jeg håper jeg ikke er den eneste. Heldigvis er det litt bedre i dag og jeg håper virkelig det blir lenge til neste gang, for det er lite kult når det føles ut som at alt står på hodet. 

Jeg er hjemme hos mamma og pappa nå, og jeg skal være her til i morgen. Jeg har noen møter i nærheten her i morgen og jeg spiller kamp på Langhus som heller ikke er så altfor lang unna her i morgen. Uteplassen hos oss pusses opp og fikses i disse dager, så hovedgrunnen til at jeg dro hit i dag var egentlig for å kunne få meg en time på solsenga. Fikk jeg det? Nop. Jeg endte opp med å jobbe og dra på planteshopping med mamma. Men, jeg klager ikke. 

Jeg håper mandagen deres har vært fin, nå skal jeg hoppe inn i dusjen igjen også snakkes vi i morgen 🙋🏻 KLEM FRA MEG! 

// Marty 

 

2 kommentarer

2 thoughts on “En oppdatering fra badet!

  1. Hei Martine. Først av alt må jeg si at jeg digger hvor tøff du er som tar opp viktige og vanskelige temaer!
    Jeg har tenkt mye på episoden fra tv2 hjelper deg, hvor du snakket om frukstrasjonen du opplever når du handler klær. Jeg opplever nemmelig akkurat samme frustrasjon, jeg har bare en annen problemstilling. Jeg et 23 år gammel, 163 cm høy og normalvektig. Jeg er frustrert, akkurat som deg, over at størrelsene varier så mye. Jeg kan heller ikke handle hvor jeg vil, fordi jeg ikke finner en eneste størrelse som passer meg. Jeg handler faktisk i barneavdelingen en gang i blant.
    Om buksa passer over rumpa må jeg brette den dobbelt i leggen og i livet, om Jeg ønsker å kjøpe en lang kjole må jeg sitte bak symaskinen en time, og om jeg ønsker en singlet som jeg kan knytte sko i, ja da må jeg i barneavdelingen. Jeg kjøpte faktisk en kjole på nettet i xxs, og den var minst 10 cm for lang, og mamma måtte gjøre om hele overdelen for at den ikke skulle falle av.
    Jeg er hundre prosent for at vi må ta et blikk på størrelser, og at du burde kunne handle på bik bok. Men kan vi snakke litt om de som er som meg også? Jeg trenger en størrelse mindre enn det jeg finner noe sted. Jeg trenger en butikk hvor klæra ikke får meg til å gråte fordi jeg alltid får trykt inn i trynet at puppene er for små, og beina altfor korte. Jeg trenger en størrelse over rumpa, og en annen rundt magen. At klæra er for store er ikke nødvendigvis et luksusproblem, det kan også gjøre vondt.
    Stå på videre!

  2. Anonym: Hei, og takk for fine ord <3 JO! Det er klart vi skal snakke om dette også, og det er jeg helt enig. Jeg har faktisk skrevet et blogginnlegg om det tidligere. Denne saken handler ikke bare om at størrelsene er for små, men også at de er for store, for brede og for smale. Dessverre blir kanskje fokuset litt for mye på små størrelser når den like mye burde handle om at buksene er for lange i bena, om du skjønner? Jeg tar saken, jeg lover! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *