I mitt hemmelig album

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Jeg deler mye her på bloggen. Også når det kommer til bilder. Men, jeg deler faktisk ikke alt! Hvert fall ikke frem til nå, haha. Jeg har nesten 9000 bilder på telefonen min, og det er altfor mange. Jeg pleier å slette bilder fra telefonen min når jeg flyr, men når jeg fløy til New York sist så gikk jeg inn i et modus som jeg velger å kalle “utslitt”. HAHA! Jeg orket rett og slett ikke, og jeg nøt det å ikke være tilgjengelig og bare sitte der – Rett opp og ned. På vei hjem skulle jeg gjøre et forsøk igjen, men sov… Hele veien. 

UANSETT! Jeg tenkte jeg skulle dele noen av bildene jeg har på telefonen min, etter ønske fra noen på Snapchat. Det er gøy, litt flaut og nytt. 

Så, here you go:

Jeg syntes det er skikkelig flaut å legge ut selfier. Jeg må vel være den eneste bloggeren i Norge som syntes det. Jeg digger den kjolen på bildet her forresten!

Jeg sendte dette i “Family Halvorsen” chatten på Facebook. Jeg hadde siklet på skjørtet kjempe lenge, og måtte ha litt bekreftelse på om jeg skulle kjøpe det eller ikke. Søs og mamma syntes at det var kjempe fint, mens broren min skrev at han kunne kjøpe et likt på Fretex til meg. 

“Jeg fikk meg en liten trøkk på treninga i dag” 

“Åja. Hva skjedde?”

…… 

Fysøren!!! HAHAHA. Jeg tok egentlig dette for å poste det på Insta, men jeg feiga ut. Hver gang jeg legger ut noe som dette slutter en digg fyr å følge meg… Lættis. 

Bra damer 💋💋💋 Og digg middag. 

C er keen på tattering, og jeg har vært ganske skeptisk. Frem til nå. 

Jeg var på hockeykamp og vet ikke hvorfor jeg tok dette. Men, det var hvert fall digg med popkorn. 

Dette var SÅÅÅ gøy. Jeg sendte det rett til C! HAHA.

Jeg holdt på å kjøpe Tom Wood ring til C i bursdagsgave, men han var usikker på om han kom til å bruke den. Prøvde å overtale han med å sende bilde av alle ringene til Stian Blipp, haha! Det funket dårlig.

På dette bildet kan jeg melde om en rimelig sliten hockeyfru si. 

SEEE så kjekk han er. Jeg sendte det til mammaen og pappaen hans, og jeg skjønner nå at jeg har nevnt han tre ganger, i tre forskjellige innlegg på bloggen idag. Han er på togstasjonen om en halvtime, så nå skal jeg dra og hente han. Glad jeg kan savne han så masse etter en uke borte fra hverandre.

Vi snakkes a dere 💘

// Marty 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *