10 grunner til å droppe BH:

Categories Tanker 💭

Woman big breast
Licensed from: BDS / yayimages.com

Du vet den følelsen av å ta av deg BH-en når du kommer hjem etter en lang dag på farta? Vel. I do! Jeg er en av de som elsker dager der jeg kan gå uten BH. Eller, kan… Jeg kan jo gjør det hver eneste dag, jeg bare føler at det ikke alltid passer seg. Som at det er en uskreven norm at vi faktisk skal bruke BH. Og det er det kanskje også, men – Jeg finner relativt mange grunner til å kaste BH-en også. Enten det er en helt vanlig mandag eller en lørdag kveld! 

Så, her er 10 grunner til å droppe BH-en:

1. Puppene får en naturlig og fin form! 

Hvor mange ganger har vi ikke hørt at vi får hengepupper av å bruke BH? Faktisk er det et fransk studie som har bevist det motsatte! Studien peker på at kvinner som alltid bruker BH til hverdags fikk svekkede brystmuskler, ettersom puppene alltid hadde støtte og derfor ikke behøvde å utvikle sin egen. 

2. Du sparer penger!

Det sier seg vel selv, og det er jo så klart DIGG! 

3. Du puster bedre! 

Det trenger man kanskje ikke noe forskning for å forstå. Når noe sitter tett rundt brystkassen din i mange timer per dag, 365 dager i året – Er det vel kanskje lett å forstå at det har en stor påvirkning. Vi er jo faktisk ikke laget til å ha på oss BH!  

4. Du sover bedre. 

Å sove i en BH er ikke særlig komfortabelt og kan over tid forstyrre søvnrytmen din. Denne studien påpeker at til og med pyjamasen din kan påvirke hvorvidt du får en god natts søvn eller ikke, og forskerne oppfordrer alle til å sove nakne.

5. Du slipper merker!

Jeg får alltid MASSE merker av å bruke BH. Det slipper jeg hvis jeg går uten… 

6. Det er komfortabelt. 

Det er faktisk skikkelig komfortabelt å gå uten BH. Ingenting klemmer og alt er naturlig. AAAH… Det er så digg. 

7. Ta-av-BH’en-følelsen HELE DAGEN

Finnes det egentlig noe bedre enn å komme hjem etter en lang dag, for også ta av seg BH-en? Det er den mest befriende følelsen i hele verden. Tenk å ha den følelsen hele tiden… Nesten. 

8. Du slipper puppesvette!

Ja, det er faktisk en realitet. Spesielt om sommeren svetter vi under puppene, og det kan fort gi flekker på spesielt hvite klær. Kaster man BH-en slipper man det! 

9. Du velger selv!

Det er faktisk valgfritt om man vil bruke BH eller ikke. Det er ingen som bestemmer at vi skal det. 

10. Du kommer til å digge det.

Jeg kjenner damer som bruker BH hele tiden, døgnet rundt. Jeg sier ikke at vi skal slutte helt med BH, men vi trenger faktisk ikke å bruke det hver eneste dag. Det er befriende, sunt og bra – For ikke å snakke om digg. 

Syntes du at man kan gå uten BH når man vil?

// Marty 

 

5 kommentarer

5 thoughts on “10 grunner til å droppe BH:

  1. Første jeg gjør når jeg kommer hjem: av med bhen, og på med joggisen. Munnen elsker det slik, men sønnen på 15 er litt ukomfortabel…..han er i en slik gjemme seg fase. Selvsagt tar jeg på bh når det ringer på eller kommer noen(70e) er ikke kult! Hadde en brystforminskning for 3 år siden. Hadde en h, ba om en C, fikk en e😱. Alle tror at det er digg med store pupper, det er ikke det! Martine: jeg har aldri sett noen skrive om akkurat det. Tar du saken?🙏🏻🦋

  2. Hvis man dropper bhn så serdet ut som man ikke har pupper
    Bortsett fra dei med silikon,deres henge oppe uansett

  3. Ja, selvfølgelig! Kvinner må kunne gå uten BH uten å måtte skamme seg eller teipe over brystvortene sine. Det er på tide å kvitte seg med alle de rare normene i samfunnet.
    Stå på Martine 👌

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *