Når kjæresten er på strippeklubb

Categories Tanker 💭


Licensed from: BDS / yayimages.com

Jeg vil egentlig ikke kategorisere meg selv som den sjalu typen. Jeg tror rett og slett at jeg ikke orker det. Nå snakker jeg ikke om sjalusi ovenfor en venninne som har kjøpt seg en fin veske, eller en nabo som har vunnet på flaxlodd. Jeg snakker mer om den sjalusien som er lett å finne i nesten et hvert parforhold.

Også i mitt. 

I starten av et forhold er det alltid mye å ta og føle på, men etter hvert som tiden går, så tror jeg rett og slett at man må legge de negative tankene bort for at det skal fungere. 

Kjæresten min har vært i Russland denne uken på jobb. Og i tradisjonen tro pleier det å bli en god middag, etterfulgt av en øl eller, eller tre den siste kvelden. En av kjærestene til de han har vært sammen med dere nede sendte meg melding i går og lurte på hva jeg syntes om at de skulle ut på byen, og jeg var helt ærlig på at jeg egentlig ikke syntes noen ting. Mens hun fryktet både russisk horehus, strippeklubb, mafiaen og russisk sprit.  

Jeg har lenge hørt rykter om de såkalte russiske horehusene. Jeg tror både jeg har vært vitne til skrønerhistorier, men også skrekkhistorier fra disse stedene. For ikke å snakke om strippeklubbene! De som visstnok skal være helt enestående, eller hvordan man nå vil omtale de. 

Kjæresten min er en av de som er nesten for lojale, og som jeg alltid vet hvor jeg har. Jeg tror helt ærlig at det kalles kjærlighet. For han oppdaterer meg alltid, og det er nesten jeg som må tvinge han til å drikke en til øl, og til å slå seg løs. Så for å være ærlig, så var jeg ikke bekymret et eneste sekund.

Hva er det egentlig jeg skal være redd for? 

Jeg hører ofte om folk som er livredde fordi kjæresten er alene ute på byen, eller fordi kjæresten er på guttetur. Personlig, så syntes jeg det er sikkelig synd. For hva er egentlig forholdet basert på da? Jeg vet godt ovenfor meg selv at jeg aldri ville såret kjæresten min, og at jeg aldri har en intensjon om å drite meg ut. Noe jeg oppfatter som veldig gjensidig. Jeg oppfatter at han egentlig aldri bryr seg om hva jeg driver med, så hvorfor skal jeg bry meg om hva han driver med? Selvfølgelig har jeg noe med hvor han er, og hvem han er sammen med, men er jeg egentlig den som skal be han bli hjemme, fordi jeg er redd?

Jeg har en venninne som fortalte at hun var bekymret for at kjæresten skal på tur med kompisene til København. Jeg svarte med å spørre om hva hun var redd for, og det visste hun ikke. Men det er vel relativt logisk hva hun er redd for. Jeg har full forståelse for at enkelte har sine grunner til å være bekymret, men er det egentlig sånn det skal være?

Skal man virkelig begrense hverandre på grunnlag av sjalusi og frykt for hva den andre kan finne på? Jeg har et behov for å være alene med mine venner, og jeg har full forståelse for at han behøver det samme. Hvor attraktivt er det egentlig med en dame som sitter hjemme og sutrer, når han er ute for å ha det gøy? 

Jeg kan kun tale damenes sak, eller i utgangspunktet min egen. Men jeg opplever at vi tror alt handler om å få seg et ligg, drikke seg fullest og kline med den fineste dama på festen. Men, hvis han virkelig er forelsket og vil dele livet sitt med deg, så burde han vel være relativt klar på at den fineste dama sitter hjemme og venter. Eller? 

Jeg kan garantere at jeg hadde dratt på russisk strippeklubb hvis jeg hadde hatt muligheten, og hva er egentlig forskjellen?

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Martinehalvs

// Marty 

7 kommentarer

7 thoughts on “Når kjæresten er på strippeklubb

 1. Jeg kan godt innrømme at jeg er litt sjalu av meg. Ikke så mye at jeg bekymrer meg så fort han drar ut, men når han skal på fest eller byturer.
  Det er mye man kan gjøre tankegangen sin, og det er viktig å stole på partneren selv om man er sjalu 🙂

 2. Helt enig med deg!
  Men jeg har vært den sjalu dama før. Hvorfor?
  Det endte opp med at han hadde vært utro i fleng. Han var en av byens mest populære, ryktet kom til meg sist!
  I nytt forhold startet jeg helt skadeskutt. Men verdens snilleste gutt. Jeg hylte når han skulle på jobbreiser osv. Nå ti år senere, tenker jeg ikke på det. Ikke går han ut ut heller, men guttetur til hytta i Trysil, jakt, samt en del jobbreiser. Jeg holdt på å miste denne vakre mannen i løpet av de 2 første årene pga min sjalusi. Husk jenter, de kan få nok. Strippeklubb Martine? Njaaa, nei jeg er ikke helt der, men heldigvis ikke han selv heller. Høres litt ut som din C. Godt innlegg, jeg håper du får masse Feedback på det👏

 3. Dette var utrolig bra sagt, og fler burde lese dette innlegget! 👌
  Selv om man har kjæreste så skal man få lov til å ha det moro med venner! Et forhold handler om å gi og ta, og man skal ha respekt for hverandre!

 4. Jeg kunbe ønske meg at du tenker gjennom om det er lurt å normalisere porno ig strippeklubber. Det handler om hvordan vi ser på kvinner (og menn også) og om forventninger og holdninger. Du selv har jo fått oppleve noe negativt fordi folk ikke respekter deg og dine grenser (tenker da på nakenbilde som ble spredd).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *