Ny uke og nye muligheter. Eller, det er hvert fall en ny mandag! Den uken som kommer nå har jeg faktisk gledet meg litt til. Det er mye som skjer, og jeg skal fikse litt på meg sjæl – I form av en tur til frisøren og den slags. Jeg kjente at det er litt på tide å freshe meg opp litt etter en lang, kald, kjip og seig vinter. DIGG! 

Men wow. Forrige uke var jo kaotisk og jeg husker knapt hva som skjedde når og hva jeg egentlig holdt på med… 

💪🏻 Ukens YES: Jeg har de siste ukene vært flink til å ta opp kontakten med folk jeg savner og som jeg har lyst til å tilbringe tid med. Det føles både godt og veldig fint! På onsdag var jeg med to gamle fotballvenninner og det var like hyggelig som alltid. 

🍔 Ukens måltid: Lørdag ettermiddag etter at jeg var ferdig på innspilling var jeg altså SÅ sulten. Jeg var ikke sulten etter hva som helst heller, det var kun en ting som sto i hodet på meg – Og det var burger. Jeg dro derfor med meg Grunde til mitt favoritt burgersted og spiste burger. DET var godt det!

☀️ Ukens opptur: Hmmm… Det må være at jeg elsker bilen min, haha. Jeg er altså SÅ fornøyd. Jeg er faktisk såpass fornøyd at jeg har eid den i 9 dager og har allerede vasket den to ganger. Innvendig og utvendig. HAHA!

👇🏻 Ukens nedtur: Tja. Jeg tror egentlig ikke at det var noen nedturer forrige uke jeg. Det var en tung uke med lite søvn, men noen stor nedtur hadde jeg ikke. 

🎙️ Ukens sang: For 4 år siden (tror jeg) var jeg på Rhodos. Hver eneste dag klokken 15.00 ble “Wake Me Up” av Avicii spilt over høyttaleren på hotellet. Hele den sommeren hørte jeg på den sangen. Jeg forelsket meg til den sangen og mens jeg hørte på den sangen. Den har fått meg til å le, gråte og smile. Den har blitt spilt av gang på gang, og passer bra som ukens sang. 

👀 Ukens tanke: Hvor viktig det er å ikke dømme folk, og hvert fall ikke uten at man kjenner dem! Jeg prøver stadig vekk å minne meg selv på det, og grunnen er så enkel at jeg vet at mange forhåndsdømmer meg. Jeg kan ikke uttale meg om noen ut ifra hvordan de ser ut på Instagram eller når de sitter på bussen. Jeg tror at vi er eksperter til å danne oss meninger om andre, uten at vi egentlig ikke har peiling på hvem de er. Mye av grunnen tror jeg er at vi føler at vi kjenner hverandre og vet hvem hverandre er over sosiale medier, men sånn er det jo faktisk ikke! 

👺 Ukens irritasjon: Hvorfor er det sånn at noen ikke ønsker andre godt? Eller bare må gjøre det vanskelig for andre uten at man egentlig trenger det? Jeg klarer virkelig ikke å forstå det. Jeg har så stor tro på at det lønner seg å være positiv, raus og vennlig – I stedet for sur og kjip. 

📽️ Ukens serie: Det er som det pleier, og jeg har ikke rukket å se på noen serier i det hele tatt. Jeg har snart nevnt Heimebane i ti uker, så jeg tror liksom at dere har forstått at jeg syntes den er bra. Haha.

🎞️ Ukens film: Det er ikke en film, men en dokumentar. Hvis ikke du har sett dokumentaren om Avicii, så anbefaler jeg den på den sterkeste. Den er sterk, brutal og viktig. Den heter Avicii: True Stories. 

💎 Ukens sitat: Følg din egen vei og la folk snakke – Dante Alighieri 

Jeg håper denne uken blir kanon bra, og at mandagen deres er fin! Vi snakkes. 

// Marty 

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Uken som gikk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *