Hva skjedde med neseoperasjonen?

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

For 7 år siden knakk jeg nesa mi for første gang, og siden da har den knekt hele fire ganger til. Siden jeg knakk den for første gang har jeg visst at jeg er nødt til å operere, men ettersom jeg ikke har vært ferdig utvokst har jeg måttet vente. Når jeg var 16 år var jeg på mange måter gammel nok, men da ville jeg vente fordi jeg spilte fotball. 

Jeg kan nemlig ikke spille fotball på samme måte som før, den dagen jeg velger å operere den. For hvis den skulle få seg en trøkk, så knuser den, i stedet for å knekke – Og da er det svært problematisk å fikse den. 

For mange uker siden dro jeg egentlig inn til Ahus for å operere. Jeg hadde tatt på meg operasjonsklærne og fikk rett før inngrepet skulle skje beskjed om at jeg hadde for mye bakterier i kroppen til at de ville operere meg. Grunnen var at sannsynligheten for at disse bakteriene hadde gått i operasjonssåret var stor, og at det hadde ødelagt hele operasjonen. 

Jeg ble derfor sendt hjem med medisin og i dag skulle jeg egentlig gjøre et forsøk på nytt. Men, det har jeg valgt å ikke gjøre. Grunnen er at jeg akkurat nå har lyst til å spille fotball, og at jeg trenger å ha det litt bra. Jeg vet at en sånn operasjon er krevende og at det vil gjøre at jeg ikke kan spille fotball på det nivået jeg nå har lyst til og har mulighet til i en stund til. Foreløpig er operasjonen utsatt i en del måneder, og planen nå er å utsette den i et år. Den må fikses opp i, men akkurat nå vil jeg heller velge noe annet – Som jeg tror er bedre for meg 💛

// Marty 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *