Hei fra Aker Brygge! Akkurat nå sitter jeg her i sola og venter på Grunde. Vi skal spise en veldig sen lunsj og jeg er så sulten at jeg nesten vurderer å bare begynne. Jeg har gått på den samme smellen igjen. På dager der det skjer (litt for) mye, så spiser jeg ALTFOR dårlig. Når skal jeg lære? Tydeligvis aldri, haha. 

I dag er det en skikkelig jobblørdag, faktisk mer enn det var forrige lørdag. Jeg trives – Til tross for at de blå ringene under øynene i mangel på søvn snart må tas hensyn til. I dag har jeg gjort noe annet enn det jeg pleier, for jeg har vært på innspilling til en jobb jeg har nå. Eller, en jobb for en kunde. Annonsør, eller hva vi nå skal kalle det. Morro har det hvert fall vært, til tross for at det har vært noen hakk ut av komfortsonen! Jeg har vel godt av å svette litt på ryggen i blant si 💦

Noe av det jeg liker godt med jobben min er det at det er så stor variasjon! Det er sjeldent kjedelig og det er alltid mye å gjøre. For ikke å snakke om at jeg lærer noe nytt hele tiden og at jeg stadig vekk blir utfordret – Både på godt og på vondt. Jeg blir også kjent med så mange bra, inspirerende og fine folk – Og det er kult. 

Nå skal jeg bestille en burger, nyte sola og skravle litt med Grunde før jeg skal hjem, sove, jobbe litt og henge med lillesøs. 

Vi snakkes senere! 💚

xx

// Marty 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *