Vi trenger din hjelp 🌷

Hei fine folk! Dagen i dag startet tidligere enn på lenge. Jeg var ute av døren før klokken hadde rukket å slå 06.00 og dagens første oppgave var å kjøre C avgårde til flytoget. Han har nemlig reist til Russland i dag og han blir borte resten av uken. For min del er det nesten deilig, for jeg har så mye på planen de neste dagene at jeg på en eller annen måte syntes det er helt fint at han ikke er her. Også er det alltid hyggelig å se hverandre igjen når man har rukket å savne hverandre litt 💘

Han hadde jo bursdag for noen uker siden og han fikk en ukes tur til et valgfritt sted fra meg. Vi har søkt, drømt oss bort og lett etter det perfekte stedet å reise til, men vi har ikke klart å bestemme oss enda. Det eneste kravet jeg hadde når jeg ga han turen var at det måtte være sol, bading og varme – Og avslapning. Men det må gjerne være ting å se på og oppleve i samme sleng… Kravstor si! 

Vi har snakket om steder som Florida, men det blir for langt med tanke på at vi ikke har mulighet til å reise bort lenger. Vi har også vært innom Hellas, Monaco, Frankrike… Ja, egentlig det aller meste. Jeg tenkte derfor at jeg skulle høre med dere, om dere har noen tips til hvor vi kan dra! Planen er å dra i midten av mai, men som de fleste vet går ikke nødvendigvis alt etter planen med oss to… 

Når jeg reiste til New York sist kjørte jeg en gjettekonkurranse om hvor vi skulle i kommentarfeltet, så jeg tenkte å kjøre det samme nå – Bare motsatt. 

Kom opp med noen digge tips i kommentarfeltet, så vinner den som foreslår stedet vi drar 5 sjokoladeplater! Deal? 

Jeg gleder meg til å høre hva dere har å foreslå ☀️ Pssst: Husk å legge igjen mailadressen din. Den er kun synlig for meg! 

// Marty 

Siste innlegg