Dette syntes gutta om sex på første date!

Categories Tanker 💭

Couple having sex in bed
Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com

I går skrev jeg et innlegg om sex på første date. Reaksjonene lot ikke vente på seg og det var uten tvil mange delte meninger om temaet. Jeg tenkte derfor at det hadde vært kult å høre hva gutta egentlig syntes om sex på første date, for er det egentlig innafor å ha sex på første date? 

Jeg sendte melding til noen av kompisene mine, for å høre hva de egentlig syntes: 

“Halla! Du, hva syntes egentlig du om sex på første date? Er det innafor, eller ikke? OG! Kunne du gjort det sjæl?”

August: Hvis begge to er interessert, så er det vel helt greit! Personlig så syntes jeg kanskje at det ødelegger den spenningen som er i starten når man begynner å date, men vil man – Så vil man! Men, det er kult å vente litt for å bli enda mer nysgjerrig på personen. 

Christian: Det er vel greit det! Det kommer vel helt an på. Vil man, så vil man jo. 

Joakim: Jeg syntes det er litt synd at det skal være så fyfy. Hvorfor ikke liksom? Det er helt greit å vente, men det er da like greit å ikke vente. Jeg pleier ikke å vente, haha! Er det kjemi der, så kjør på. 

Leif-Kristian: Jeg er ikke noe fan av det. Mest fordi jeg da føler at jeg har en grunn til å møte dama igjen, om du skjønner? Sex passer fint på date nummer fire, for jeg vil gjerne ha noen ganger til å bli kjent med daten først! 

Aram: Det er selvfølgelig greit. Om man vil ligge, så ligger man jo. Jeg syntes det er helt håpløst at det skal være sånn at man ikke kan gjøre det. Hvem har liksom bestemt det? Det er i mine øyne helt teit hvert fall. Jeg tror ikke nødvendigvis at det har noen ting å si! Egentlig er det jo på mange måter en fordel å ha det, for da slipper man jo mye drama senere… Kanskje? 

Kevin: Jeg møtte dama jeg har vært sammen med i 3 år på Tinder. Vi hadde sex første gang, andre gang og tredje gang. Det har gått veldig fint! 

Emil: Ja. Hvis man treffer en person som man liker, en man har kjemi med og en man har lyst på, hvorfor skal man egentlig vente? Det er selvfølgelig helt greit å vente, men jeg mener ikke at man må vente. Jeg tror jo kanskje at noen ligger bare for å ligge, men da er det kanskje ikke en date heller? I mitt hode så treffes man jo på en date fordi man er interessert i mer enn sex. 

Daniel: Ja, det er innafor. Men det spørs helt hvor mye kontakt man har hatt før selve daten, og om at det har vært en vellykket date der man har blitt kjent med hverandre og funnet hverandre interessante. Jeg vurderer det hvert fall ut i fra det! 

Magnus: Jeg forventer det ikke, men det begynner å nærme seg en forventing på date nummer tre. Ikke det at jeg dater kun for sex altså! Jeg liker godt når jenta tar initativ også. Jenter må ikke tro at vi syntes det er teit! 

Sivert: Det er HELT greit! Det jeg syntes er litt håpløst er at det virker som at det bare er bra når man er mann, men ikke når man er dame. Hvorfor er det sånn at det er et klapp på skulderen min, mens damer liksom er løse hvis de ligger med noen på første date? Nei, ligg i vei hvis man vil det. Det foretrekker hvert fall jeg, samtidig som jeg respekterer hvis noen vil vente. 

Konklusjonen blir vel kanskje at det er helt innafor, og at man velger hva man liker selv? Det er hvert fall ingen grunn til å vente hvis man egentlig vil! 

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Martinehalvs

// Marty 

3 kommentarer

3 thoughts on “Dette syntes gutta om sex på første date!

  1. Heia deg, Martine! 🙂 Jeg har så og si alltid hatt sex på første date, eller til og med før det i det hele tatt ble noen date, haha. Hvorfor skal man ikke det? Det er da en privatsak, og ikke noe andre har noe med, tenker jeg. Da jeg så videoen med tipsene dine på VG i dag, kom jeg på at jeg snakket med KK en gang i tiden om akkurat dette. Les intervjuet her hvis du har lyst:
    https://ceciliekjensli.no/2011/05/24/alltid-sex-pa-f%c3%b8rste-date/

  2. Du viser liten kunnskap om sex og relasjoner når du argumenterer for at det å ligge med hverandre på første date er en grei måte å bli kjent på. Du bidrar til å opprettholde et sexpress som retter seg mot unge, sårbare jenter av den typen som følger deg. Det ligger mye mat i å være rollemodell. En makt man ikke bør ta lett på. Du forfekter liksom «trygg på deg selv», men forskning viser at det å ha sex før man kjenner en person er et tegn på usikkerhet. Det er iallefall ingen god måte å bli kjent på; da vet du lite om det å bli kjent. Den seksuelle prosessen er en del av «pakka». God sex oppstår som regel kun når man er trygg. Det er ikke uvanlig at de første gangene med ny partner kan være lutt klønete. Det er normalt! Du nører opp under mye usikkerhet i et tema som er sårt. Det vil åpenbart bekke reaksjoner. Vi, som har unge døtre, ønsker andre holdninger fra selverklærte rollemodeller med ufortjent posisjon. Da må vi ta til motmæle. Det må du faktisk tåle/forvente når du velger være en stemme i samfunnet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *