Svar på spørsmålene!

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Hei rockestjerner! For et nydelig vær det er her. Jeg kjenner at jeg blir glad langt inni hjertet og at jeg bare vil ha mer, mer og mer. Gi meg sol, varme og deilige dager lenge fremover. C og jeg er faktisk på vei hjem fra Skien nå vi. Det var overhode ikke planen i går, men vi turet hit i går kveld og ble her til nå. 

Det er jo søndag, og da er det som vanlig klart for ukens spørsmål! Denne uken må jeg faktisk nevne at det har vært veldig mange hyggelige og fine meldinger i innboksen, og det setter jeg STOR pris på 💛

Ukens spørsmål & svar: 

Hvorfor er alle bloggere så hemmelighetsfulle når det kommer til å dele hva de tjener?

Alle bloggere er ikke det, men det er jo en privatsak – Også for bloggere. Jeg deler ikke hva jeg tjener, og jeg spør heller ikke hva andre tjener. Blogger eller ei! 

Jeg så deg og Isabel Raad sammen i går, hva dreide det seg om? 

Da har du nok sett feil <3

Hva skal du i sommer?

Jeg har ikke sommeren helt planlagt enda, men det er faktisk min første sommer uten plikter i form av jobb på MANGE år – Og det gleder jeg meg til. C og jeg skal reise bort en uke i mai har vi tenkt, også to uker til Mallorca i juli! Utover det håper jeg at jeg kan være spontan, ta ting litt på sparket og bare nyte. Igjen, gi meg (oss) mange varme og deilige dager ☀️

Hvor høy er du?

Jeg er 179,5 akkurat! 

Er du romantisk?

Både òg. Jeg liker romantikk og det å gjøre stas på feks C, og når han gjør stas på meg! Jeg takker aldri nei til en bukett roser, heheheh

Er du venn med Sophie Elise?

Jeg liker Sophie godt og jeg vil si at vi er venner. Men vi snakker jo ikke altfor ofte sammen og omgås jo sjeldent, men jeg vet at jeg alltid kan sende henne melding og at det alltid er hyggelig når vi treffes! Vi er forskjellig på mange områder, men snakker fortsatt godt sammen. 

​Hvordan går det med fotballen?

Det går fint! Jeg stortrives. 

Hvordan håndterer du drittslenging og hat?

Det kommer helt an på. Jeg har på mange måter lært meg å håndtere det og mye preller rett av. Det er i mine øyne ganske synd at man må lære seg å takle hat og dritt, men sånn har det faktisk blitt. Det hender folk sier noe som går innpå meg der og da, men jeg tror som regel at det beste er å vende det andre kinnet til og gå videre. Og kanskje det viktigste: IKKE la seg stoppe av de som ikke vil deg godt. 

Hva skal du på 17.mai?

Åh, 17.mai. Dere aner ikke hvor mye jeg har stresset med å ha det fetest mulig på 17.mai de siste årene, men i år bryr jeg meg SÅ lite. Kanskje det har noe med at jeg har blitt mer voksen? Jeg tror kanskje at jeg får besøk fra to venninner fra Sverige, men jeg vet ikke enda 🙂 17.mai blir det jo uansett. 

Hvor ofte har du sex?

Det er sånn jeg ikke vil svare på! 🙂 

Hadde du tilgitt kjæresten din hvis han var utro?

Nei, det tror jeg ikke at jeg hadde klart.

​Betaler du ALT selv? Telefonregninger, husregninaer og likendne?

Haha, ja!

Hvor mange timer jobber du i løpet av en dag?

Mange. Dere har jo sikkert hørt det før at det å være blogger er mye mer enn å bare blogge, haha. Jeg jobber alt mellom 7-14 timer i ukedagene, og jeg prøver å begrense det til 2-4 timer i helgene. Det er å blogge tar nødvendigvis ikke alltid så mye tid, men det er jobber rundt, oppdrag, reising, annonser, samarbeid, møter, avtaler, regnskap (usssh) og forberedelser som tar mest tid. Jeg er jo også pålogget nesten hele døgnet, og er sjeldent helt av annet enn når jeg sover! Men, jeg digger det selv om det er mye jobb. 

Er det bestemt hvor C skal spille neste sesong?

Det oppdaterer jeg dere på i løpet av de nærmeste dagene…. 

Har du merket at flere bloggere kopierer deg?

Nei, eller. Jeg kan av og til se like titler og innhold – Men jeg håper og tror at alle gjør sine greie, uten å kopiere andre! Det hender jo at man brenner for det samme eller skriver om det samme. 

Hva skjedde egentlig med neseoperasjonen din?

Dette skal jeg også fortelle om i uken som kommer. 

Hva er ditt favorittmåltid?

​Jeg er skikkelig svak for ordentlig burger og pommes frites. AAAAH. 

Nå skal jeg sette på en digg spilleliste og kjøre videre. Når vi kommer hjem må jeg jobbe litt med det ene prosjektet mitt, C skal i et møte og så avgårde på landslagssamling. Jeg har trening i kveld og jeg gleder meg veldig til Heimebane, hehehe. 

Vi snakkes!! ☀️

// Marty 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *