I morgen kommer jeg på TV!

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Hallo i luken dere! 

Nå skal jeg fortelle dere noe gøy, viktig og bra. Jeg er så heldig å gjeste God Morgen Norge i morgen tidlig. Temaet er NAKENBILDER, og jeg er både glad og takknemlig for at TV 2 ønsker å sette fokus på temaet. Jeg har så stor tro på at det hjelper å prate om temaer som dette og at kunnskap er makt. 

Jeg skal være helt ærlig å si at jeg fortsatt syntes det er litt rart og skummelt å prate om tematikken, og hvert fall høyt. Og live. Men jeg vet og ser hvor viktig det er, og jeg tror det er på tide at vi tar et realt oppgjør mot ukulturen som er. Vi trenger kunnskap og fokus, og hver gang det snakkes om er det med på å skape bevissthet. Forhåpentligvis er det også med på å skape en åpenhet rundt temaet som jeg sårt savner. 

Jeg skal på sammen med Tale aka @Helsesista og rådyktige Mia Landsem. Vi deltok alle tre på et Aftenposten-arrangement om sammme tema for noen uker siden og vi utgjør et knakenes bra team. Jeg er derfor helt sikker på at det kommer til å bli veldig bra i morgen også! 

Det er ingen tvil om at dette er noe som trengs og prates om, og jeg håper du vil skru på TV 2 i morgen tidlig og vi er på mellom 07.00 og 07.30. Følg meg på Snapchat – Martinehalvs – for nærmere oppdatering. 

Vi snakkes!

// Marty 

4 kommentarer

4 thoughts on “I morgen kommer jeg på TV!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *