Fjo! For en dag det har vært. Igjen. Den har sust av gårde, jeg har kanskje fått gjort 15 % av det som var planen og nå sitter jeg her med en relativt lang to do-liste. Jaja! Jeg kan ikke klage. Jeg har tross alt brukt ganske mange timer i dag på å gjøre noe med meg sjæl som jeg gleder meg til å vise dere snart… Forandring fryder si. Stay tuned! 

I dag har bloggen omtrent blitt lagt under en stol, for alt har gått så fort. Jeg kan jo si så mye som at jeg ikke akkurat sitter på rumpa på sånne dager som idag, selv om bloggen ikke er oppdatert like ofte som den pleier. Og det har trossalt vært ca. – 100 grader i dag, og jeg har stort sett travet rundt med dette trynet:

Det skal sies at det har vært EKSTREMT mange som har lest gårsdagens innlegg, og det er skikkelig kult. Det er alltid veldig gøy å skrive noe som folk leser og som skaper engasjement. Til tross for at jeg gjerne skulle tatt en prat med et par av de i kommentarfeltet…….. Altså, ja. Nei. Jeg skal ikke begynne en gang! 

Akkurat nå sitter jeg i sofaen hjemme hos mamma og pappa. Det er fyr på peisen, hockey på TV-en og Pepsi i glasset, og det er ingen hjemme. DEILIG! Planen er å få gjort unna litt jobb før resten av galehuset her kommer hjem. Jeg har skrytt på meg at jeg skal lage quesadillas (måtte google hvordan jeg skrev det) appåtil her, så ønsk meg lykke til for å si det sånn. 

Jeg håper dagen deres har vært finfinfin, til tross for at kulda omtrent er til å grine av. Og appropo det!! Vi MÅ huske at det ikke er alle som er varme, mette i magen og har tak over hodet i disse dager. Vær et medmenneske, se opp og del varme. 

Vi snakkes. 

// Marty 

 

8 kommentarer

8 thoughts on “I farta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *