Hva skjedde forrige uke?

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Enda en uke i 2018 er over og det er faktisk snart mars. Tiden bare flyr av gårde og jeg må stadig minne meg selv på å huske og leve, nyte og sette pris på alt som skjer. Akkurat nå er jeg inne i en sånn periode der jeg føler at alt skjer rundt meg og at jeg ikke henger med, og det er på en måte deilig og på en annen måte skikkelig irriterende. 

Nå er det hvert fall dags for å ramse opp uken som gikk, så hold deg fast:

✗ Ukens opptur: At det gikk opp for meg at jeg må begynne å ta vare på meg selv, sette pris på meg selv og gjøre ting som gjør meg godt. Det var sannelig på tide. 

✗ Ukens måltid: Hjemme hos mamma og pappa lagde vi tacosalat to ganger, og det var skikkelig digg. Jeg vet ikke om det heter tacosalat en gang – Det var egentlig lillesøs som døpte det til å hete det. Det var hvert fall veldig digg!

✗ Ukens høydepunkt: I hele fjor sa jeg at jeg skulle komme meg i skibakken å stå på ski, men det skjedde aldri. Forrige uke bestemte jeg meg for at jeg jaggu måtte børste støv av gamle kunstner og komme meg i bakken. Det gjorde jeg og det var SJUKT moro! Gleder meg allerede til neste tur. 

✗ Ukens nedtur: At det har vært litt kjipt på privaten og med kjærleiken. 

✗ Ukens serie: Helt Perfekt og Neste Sommer, uten tvil. Jeg elsker de seriene og er i ekstase over at det nå har kommet nye sesonger. 

✗ Ukens mest spilte sang: What about us – P!nk. Den dama er så rå 💪🏻

✗ Ukens tanke: Det blir veldig mye om megmegmeg her. Det er jo min blogg, men med fare for å virke ekstremt selvopptatt, så har jeg tenkt mye på meg sjæl. Eller, jeg vil egentlig heller si – FOR meg selv. Jeg har tenkt på hva jeg vil, hva jeg ønsker og hva jeg må gjøre for å ha det fint. Jeg har enda ikke funnet den perfekte løsningen, men for hver gang jeg tenker på disse tingene så blir ting også litt bedre. Om dere skjønner? 

✗ Ukens irritasjon: Er vi nordmenn SÅ dårlig til å stå i kø som det virker? I går var jeg jo og sto på ski. Jo senere på dagen det ble, jo lengre ble køene. Folk sneik, dytta, kjefta og pressa seg frem. Jeg har aldri helt forstått det der jeg altså. Alle kommer jo frem og jeg tror INGEN av de som står i kø syntes det er kult – Så bare stå på plassen din og vent til det blir deg, haha. 

✗ Ukens YES: At jeg har fått bevegd meg masse. Jeg har stått på ski, gått på ski, trent styrke, løpt litt, gått tur og rett og slett fått frisk luft. Liker’e! 

✗ Ukens sitat: “Alle tenker på seg – det er bare jeg som tenker på meg” – Sigrid Boo 

Husk å følge meg på Snapchat: Martinehalvs 💋 Vi snakkes folkens! 

// Marty 

2 kommentarer

2 thoughts on “Hva skjedde forrige uke?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *