Visste dere dette?

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Jeg kan si en ting: Dette var så deilig som det ser ut som på bildet. For en fin, kul og bra dag!! 

I går kveld hadde en gjeng fått lurt med seg meg ut på byen en tur, jeg kjørte (som vanlig), skravla som vanlig høl i hodet på folk på vorspielet, kjørte til et utested, var der i 10 minutter, dro fordi det var kjedelig, kjørte til et nytt utested, skulle til å gå inn, men fant ut at det fristet mer med en burger på hjørnet. Kjørte hjem, var hjemme 02.30, sov noen timer, ble vekt av pappa, dro på meg skiklærne og dro avgårde – Og fikk den fineste søndagen hittil i 2018. Det oppsummerer egentlig det siste døgnet ganske så bra. 

Og, denne helgen har vært veldig bra! 

Status 01:02 i natt: 

Til tross for idyllen, susing ned bakkene og mye latter, må jeg innrømme at jeg var nødt til å sove 1,5 time når jeg kom hjem. For det tok jaggu på! Og, det var ikke så idyllisk før vi hadde kommet oss til bakken, for det er faktisk ikke kult å dra på seg utstyr, sko, lag på lag og måtte tisse. Men, når den delen var overstått var det bare fint! 

Akkurat nå sitter jeg rundt bordet på kjøkkenet til mamma og pappa, vi skal snart spise taco og jeg gleder meg som en unge til å se “Helt Perfekt” og “Neste Sommer” på TV Norge i kveld… Det er så morsomt! Visste dere forresten at jeg har en liten statistrolle i “Helt Perfekt” denne sesongen? HAHA, bor en liten skuespiller i meg si. 

Not. 

Nå skal jeg spise og se på litt serier før jeg skal skrive et litt personlig innlegg som jeg skal dere i morgen! Takk for at dere er så bra💕 

// Marty 

4 kommentarer

4 thoughts on “Visste dere dette?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *