Dating-historien fra helvete

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Bad Date
Licensed from: Creatista / yayimages.com

Gjesteinnlegg fra en leser

Jeg hadde i forrige uke et innlegg der jeg skrev om en forhold som hadde gått i vasken, og etter det fikk jeg en ganske så tragisk, morsom og festlig datinghistorie fra en leser – Som jeg er så heldig å få dele med dere… 

Jeg hadde matchet en fyr på Tinder. Jeg var på et sted i livet der jeg takket ja til det meste og var veldig rastløs. Jeg chattet litt med denne fyren som vi kan kalle Thomas, og Thomas var veldig interessert i meg. Han skilte seg liksom ut fra resten av menneskene på Tinder, for han virket genuint interessert og opptatt av meg. I forhold til veldig mange andre som kun virket opptatt av andre ting. 

Etter en uke med chatting frem og tilbake inviterte han meg ut på date, noe som var veldig hyggelig. Jeg var nervøs, spent og hadde nærmest glemt hvordan det var å date. Men Thomas var helt super og daten ble veldig vellykket. Den neste uken traff vi hverandre et par ganger til, og på vårt tredje møte så lurte han på om han kunne spørre meg om en ting. Jeg sa ja, og han sa at han var invitert i et bryllup, og at han veldig gjerne kunne tenke seg å ha med meg. Ja-menneske som jeg er, sa at det selvfølgelig var noe jeg kunne bli med på. Og før jeg visste ordet av det hadde jeg takket ja til å dra i bryllup med en fyr jeg kun hadde møtt et par ganger, kjøpt meg en altfor dyr kjole og faktisk, blitt litt betatt av han. 

Ukene gikk, og vi traff hverandre litt sporadisk. Noen uker flere enn andre. Men, det var alltid like hyggelig. 

På dagen hvor bryllupet skulle finne sted hentet han meg, og vi kjørte et par timer vekk fra byen. Han kommenterte hele bilturen hvor flott jeg var og hvor mye han gledet seg til å vise meg frem til de andre gjestene. Jeg tok det som et eneste stort kompliment og var nærmest i sjokk for at jeg hadde funnet en fyr som så meg på den måten. Til tross for at vi bare hadde kjent hverandre noen uker. 

Vi ankom bryllupet, han hilste på noen av gjestene og viste meg stolt frem. Og alt var normalt til en litt eldre dame kom bort til oss. Hun spurte om å få snakke med Thomas alene og jeg kunne, til tross for at jeg sto på flere meters avstand skjønne at stemningen var langt i fra god. 

Når Thomas kom bort til meg igjen startet seremonien, og vi måtte kjappe oss å finne plassene våre. Men i det vi hadde funnet plassene kom det to mannlige gjester bort til oss å sa at vi ikke var velkomne, og at vi måtte forlate kirken. Thomas tok meg i hånden og jeg forsto lite. 

Jeg hintet til at vi skulle dra når vi hadde kommet ut av kirken og lurte på hva i alle dager som foregikk. Thomas insisterte på å bli værende til festen, og jeg lot han bestemme.

………..

På festen skjedde det samme igjen, og etter kun ti minutter på festen hadde Thomas blitt helt en champagneflaske over av ingen ringere enn bruden selv. For det viste seg at Thomas, min date, min Tinder-date, min sjarmør, min ja, kall det hva du vi var eksen til bruden, at han ikke var invitert i bryllupet, at han hadde tatt med meg i bryllupet kun for å gjøre henne sjalu og at de hadde vært forlovet for noen år siden, men at han hadde vært utro mot henne. 

Og vet du hvem han hadde vært utro med? Forloveren til bruden. 

La oss si det sånn, bussturen min hjem var lang, klein og tragisk. Takk for meg. 

// B

Facebook HER – Instagram HER – YouTube HER – Snapchat Martinehalvs

 

4 kommentarer

4 thoughts on “Dating-historien fra helvete

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *