I morgen skal jeg anmelde

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Jeg har endelig kvinna meg opp, og tatt mot til meg og gå gjennom enda en anmeldelse. Jeg skal anmelde spredningen av nakenbildet av meg i morgen, og jeg er faktisk ganske stolt av meg selv som faktisk orker å ta kampen. Jeg vet egentlig ikke hvor jeg henter motivasjonen fra, for i utgangspunktet finnes den ikke. 

Den finnes ikke siden saken med drapstruslene står stille fordi politiet ikke får spora ip-adressen gjennom Google og fordi overfallssaken kommer til å ta opp mot et år å få svar på, ettersom politiet i Sverige har så store utfordringer med bemanning. De jobber enda med DNA-prøver fra mai, og tror derfor det blir vanskelig å matche DNA-et mitt og DNA-et til mannen som ble pågrepet samme kveld. Jeg har levert inn sminka mi i håp om å få en match på en flekk på den mistenkte sin jakke, men dette kommer til å ta votter og vinter. Noe som i seg selv er sinnsykt tøft! 

Jeg har hatt dialog med politiet hele veien i forbindelse med spredningen av bildet og jeg har blitt fortalt av alle jeg har pratet om at det kommer til å bli vanskelig å ta den skyldige, og at jeg ikke må forvente for mye. Det er en av grunnene til at det har tatt så mange uker å kvinne meg opp, rett og slett fordi jeg allerede egentlig har fått beskjed om at muligheten for å ta den skyldige som startet alt dette er ekstremt liten. 

Samtidig har jeg bestemt meg for å gjøre det, og jeg har bestemt meg for å gjøre det fordi det ikke lenger kan være så lett å være en drittsekk på internett. Fordi det er nødt til å skje noe og fordi politiet og politikerne er nødt til å forstå alvoret og omfanget av slike saker. 

Jeg nekter nemlig å gi meg. 

// Marty

5 kommentarer

5 thoughts on “I morgen skal jeg anmelde

  1. Greier ikke politiet spore en IP ????????
    Jøss, sier nå jeg. Da har ordensmakta kjempeproblemer med å løse mange saker. Du kan jo sende den rundt omkring til folk så ordner nok det seg vettu 😉

  2. Veldig bra!! Uansett utfall så bidrar du til at antall anmeldelser på slike saker øker. Og jo flere som gjør det; jo større utfordring viser det at det er; jo mer ressurser vises det at det er behov for fremover. Stå på fine deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *