Endelig. Akkurat nå er jeg så lettet at jeg kunne begynt å grine. Nå har jeg akkurat satt meg på toget retning Sverige, C, sovemorgen og joggebukse. For en vanvittig uke det har vært! Det er så mye følelser i kroppen min og til tross for at det har vært både en spesiell og tøff uke har denne uken lært meg enormt mye. På mange måter har det kanskje vært den mest innholdsrike uken i livet mitt. Noen gang! 

Idag har jeg vært på møte med Nettavisen/Egmont med alle bloggerne i Side2-stallen og teamet rundt. Møtet handlet om tiden fremover, ettersom Egmont har kjøpt opp blant annet meg og min plattform, og resten av blogg.no. Etter det har jeg farta litt rundt med Anne-Brith både på innspilling til Bloggerne og på kontorene til Nettavisen. Men, det beste av alt hittil i dag: Pastaen jeg spiste på Olivia for noen timer siden. Helt alene. Det er nødt til å være ukens måltid. Når livet og hverdagen er både kaotisk og hektisk blir det dessverre lite tid til sunn og nok mat. Egentlig mat overhode. Derfor var det sykt deilig med et ordentlig og halvveis rolig måltid. 

Nå burde jeg antakeligvis jobbet litt til, men jeg skal faktisk lene meg bakover og sette på en eller annen serie. Endelig.

God fredag og GOD helg!

// Marty

1 kommentar

1 thought on “ENDELIG!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *