Hvor er jeg på vei?

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Jeg har akkurat pakket baggen igjen og satt meg på toget. Jeg er på vei hjem til Oslo, og jeg gleder meg masse. På en måte skulle jeg ønske at jeg bare kunne være i Norrköping, for jeg trives så vanvittig godt. På en annen side er det alltid hyggelig å komme hjem til familien, senga mi hos mamma og pappa og alle fine Oslomennesker. Jeg er i Oslo sent i kveld og reiser tilbake allerede på lørdag ettermiddag. Grunnen til at jeg reiser hjem nå er rett og slett fordi jeg er nødt til å ha noen møter. Det er vel et ganske så godt tegn at jeg ikke hadde et kjempe behov for å reise hjem denne gangen. Det er helt rart hvor godt jeg trives der nede, for det er nesten for godt til å være sant. La oss si det sånn… Jeg hadde trodd at det kom til å gå fint å flytte, men at jeg skulle STORTRIVES hadde jeg ikke trodd. 


I fjor var jeg sikkert i Frognerparken nesten en million ganger. 

Akkurat nå jobber jeg litt, småspiser litt nøtter og må egentlig sikkelig tisse. Problemet er at damen ved siden av meg sover, og jeg har allerede vekket henne en gang når jeg satte meg ned i stad. Haha, luksusproblemer.

Jeg ser frem til i morgen, for jeg skal møte en ny norsk designer som hvert øyeblikk skal lansere et nytt merke som jeg har vært så heldig å få jobbet litt med. Det er så kult å treffe sultne, kreative og inspirerende mennesker, for det gir meg så mye. Jeg tror ærlig talt at det er en av grunnene til at jeg trives så godt sosialt nede i Sverige. Menneskene vil ting, de er så ålreite og det er liksom kult å heie på hverandre. Hmm… Det finnes liksom fine mennesker over alt, uansett hvor man reiser! 

Jeg holder forresten på å vokse ut håret mitt. Jeg savner det så sjukt. 

Oslo er hvert fall fortsatt favorittbyen min, og det tror jeg at det kommer til å være for alltid. Men, det er godt med en forandring en gang i blant. Nå skal jeg ‘toge’ videre og forhåpentligvis få godt på toalettet snart… 

xx

// Marty

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *