Vi klarte det!

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

I går postet jeg og en rekke andre sikkelig kule damer innlegg om den ene dagboken som Disney har produsert. Dagboken oppfordret små barn til å notere ned hva de spiste, for å likne på prinsesser. Beskrivelsen lød som følger:

“Et sunt kosthold hjelper deg til å se like bra ut om en Disney-prinsesse” 

Æsj. 

Du kan lese mitt innlegg HER for å sette deg enda litt bedre inn i saken.
Flere medier hev seg på å skrev om saken, og forlagssjefen presterte å uttale seg om at han syntes det var storm i et vannglass. Jeg ble intervjuet av Dagbladet i forbindelse med saken i dag morges, og stilte da spørsmål om forlagssjefen har en datter. Jeg tror nemlig ikke det er mulig å ha et så snevert syn på en sak som dette hvis ikke man ikke kjenner til konsekvensene av oppfordringer som dette. I mine øyne var ikke denne dagboken noe annet enn en oppfordring til spiseforstyrrelser. For HVORFOR skal små jenter sammenlikne seg med Disney-prinsesser og spise som dem? Spise sunt for å bli som dem? 

Men dere!!!! Nå er bøkene trekt fra bokhyllene, og hvor rått er ikke det? Tenk hva man faktisk får til når man går sammen og sier ifra! Jeg er sikkelig stolt og ikke minst glad, og det viser at det faktisk finnes litt fornuft her i verden allikevel. Takk til alle som sa i fra, kastet bøkene og til de som hørte etter!

 

// Marty

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *