Hello partypeople. Jeg kan ikke huske sist jeg har vært så sigen! Øynene henger og kroppen holder ikke følge med alt jeg egentlig vil gjøre. C har vært syk hele denne uken, og jeg frykter at han muligens har smitta meg. Æsj, jeg krysser fingrene for at det ikke stemmer. Jeg kom akkurat hjem etter å ha spist brunsj på en kul restaurant her i Norrköping. Hvor perfekt er det ikke at man kan dra å spise ferdiglagd egg, bacon, croissanter og pannekaker når hodet og kroppen ikke er helt på? 
 

Akkurat nå sitter jeg og jobber litt, men merker at jeg nesten ikke får gjort noen ting. I går var C sitt lag og spilte cup i Västervik, så jeg og Annalisa kjørte dit i går morges og tilbragte hele dagen der. Det var snakk om at vi skulle ut på kvelden, men før jeg visste ordet av det var stua her hjemme full av både den ene og den andre. Med andre ord: Fifa, sofaen og is slo fyll og fanteri, og det passer jo midt i blinken for meg. Annalisa og hennes kjæreste Kevin sov over her, og jeg hadde skrytt på meg at jeg skulle stå opp grytidlig i dag og se boksekampen mellom Conor McGregor og Floyd Mayweather, men når alarmen ringte fristet det sjukt lite. Kevin og C kom seg opp, mens både jeg og Annalisa kastet inn håndkle. 

Men, når jeg våknet opp idag trodde jeg seriøst at det hadde foregått et mord i sengen mens jeg sov. Det var blod OVERALT i sengen og jeg ber om at mitt hvite, digg favorittsengetøy ikke er ødelagt…. C hadde blødd neseblod, og jeg måtte faktisk vekke han for å spørre hva han hadde drevet med. Det så jo faktisk ut som at han hadde deltatt på boksekampen selv. 


Dette er tyvæææær ikke fra idag, selvom det hadde vært sykt hyggelig om Ingrid var her nede <3

Jeg har hatt en del tanker om Oslo Runaway som foregikk forrige uke, så jeg tenkte at jeg kanskje skulle få skrevet ned disse tankene. Jeg må bare få vekket opp hodet mitt på et eller annet mystisk vis. 

I mens håper jeg dere nyter søndagen!

// Marty

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *